Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość

Data urodzenia imie bądź imiona drugiej osoby. tylko konkretne pytania .

Gość gość
Spadaj tak nie ma jej ani jego.

Gość gość
Podobam się mężczyźnie o którym zaczęłam ostatnio często myśleć?

Gość gość
Mogę Pani imię.?

Gość gość
Paula 24.10.1986 Michał 26.03.1983. Co on do mnie czuje i czy będziemy razem?

Gość gość
Tak podoba mu się Pani fizycznie,natomiast karty pokazały,że pochłania go teraz praca i nie ma w głowie nic w tym kierunku robić.On żyje swoją praca.Uczuć tutaj nie ma,nie ma co Pani liczyć na jakoś spontaniczność ze strony tego Pana.

Gość gość
Paula on czuje nacisk, presję-oznacza jakąś niezgodę, możliwe kłótnie.. jest wrogo nastawiony, złośliwy, łatwo się irytuje.. coś "na siłę" chce zwojować.. jest niespokojny i zdenerwowany.może oznaczać rozdzielenie w związku.To raczej koleżeństwo, silna i trwała przyjaźń, powolne zacieśnienie znajomości. bardzo powoli pozwala sobie na zakochanie, musi być całkowicie pewny swego wybranka. Na ten moment nie widać tu miłości.

Gość gość
To ja pisałam o 12:16. Moje imię Asia, nie używam nigdy pełnego imienia jeżeli to ma jakieś znaczenie przy wróżeniu. Pozdrawiam.

Gość gość
Magda 20.08.1983 r. Co myśli Robert

Gość gość
Pani Asiu odpowiedź wyżej nad Panią Paula

Gość gość
Paula 24.10.1986. On jest w zwiazku z inna kobietą i nie wiem czy mam zmieniać swoje życie dla niego. Chce żebyśmy razem zamieszkali. Ale nie wiem kim dla niego jestem? Sam szuka kontaktu ze mną. Co mam robic?

Gość gość
Paula. Presje może rzeczywiście czuć bo ma problemy. Ze mną się nie kłóci. Wiem że ma teraz ciężki czas

Gość gość
Zaraz Pani postawie karty

Gość gość
O dziękuję bardzo za wróżbę. Przepraszam, myślałam że to było do Pani Pauli :) pozdrawiam :)

Gość gość
Michał pokazuje się ze ma metlik w głowie.Czuję do Pani silny pociąg fizyczny,namiętność.On w karcie kochanków mówi że stoi przed trudnym wyborem miedzy dwoma kobietami.Tak z tego może być fajny związek,nawet ślub.Jeszcze dociagnelam kart także,on myśli o Pani jaka o idealnej kobiecie,pod względem żony i matki swoich dzieci.Fajny związek będzie.

Gość gość
Paula. Dziękuję. A jak on zareaguje jeśli nie zgodzę się z nim zamieszkać? To oxnacza wyprowadzke do innego miasta a boję się na taki ruch, nie wiedząc kim dla niego jestem i czego oczekuje od naszej znajomości. Czy jesli się nie zgodzę zerwie ze mna kontakt i zostanie z tamta kobieta?

Gość gość
Zrobię dla Pani duży rozkład na ten problem.Tylko odpowiedź napiszę do 17godz.Dobrze? bo teraz muszę wyjść.

Gość gość
Dobrze. Dziękuję serdecznie

Gość gość
Chciałbym z nim być i nie chce go stracić ale chyba nie chce wyjeżdżać. Paula

Gość gość
ma na na Panią duzy wpływ. Zmienil on sposób postrzegania świata, więcej dostrzega,kontakt z nim wpływa na Pani światopogląd. Po prostu zmieniamy się dzięki niemu.nie boi się zobowiązań. W tym również deklaracji słownych, czyli wyznań. Nie ma tu miejsca na skrywaną miłość. Nie jesteś kobieta „w ukryciu” o której wie tylko on. Wiesz kim dla niego jesteś, a przynajmniej jeśli nie zapyta: chcesz być ze mną, to na pewno usłyszysz: jesteś dla mnie kimś ważnym. Pani pokazuje się,Taka, która potrzebuje opieki. Wzbudza w innych taką potrzebę. Faktycznie często nie radzi sobie z tzw. życiowymi sprawami, tam gdzie trzeba wykazać się rozsądkiem, czy twardo postawić na swoim.Pani nie umie być twarda, nieustępliwa, wykłócać się o swoje racje. Karty pokazują,że także sytuacje na własne życzenie wplątujemy się w skomplikowane sytuacje. Karta pojawia się w odniesieniu do trójkątów miłosnych, toksycznych związków, układów, które nas wyniszczają i są dla nas bardziej problematyczne niż budujące. Następnie idziemy dalej:następna karta oznacza, że konieczne są zmiany, bo dana sytuacja musi ulec przekształceniu.Widać,że Was Ciągnie do siebie.W najbliższym czasie karty wskazują,że jeśli Pani mu odmówi on urwie z Panią kontakt.Widać rozczarowanie,ból przeżywanie.Koniec układu mówi,że Karta przypomina, że zwycięstwo wymaga walki i nie można już dłużej zwlekać i być tylko biernym obserwatorem życia. W tym kierunku trzeba podążać.Widać tu radość,ale i kompromis.Bo jest trochę przeszkód.

Gość gość
Dopisze na szybko bo siadam do wróżb innych,Pani dobrze na tym wyjdzie.Widać radość szczęście i miłość.Nie bać się!

Gość gość
Była sobie młoda wróżka Miała zgrabne c'y'c'u's'z'k'a Kłamie ludzi oszukuje W ukryciu się masturbuje Wróżka wróży przewiduje Myśli sobie Tempe c'h'u'j'e Zaraz z kasy ich oskubie Aby szaleć można w klubie Ale przyjdzie taka chwila I w końcu trafi na d'e'b'i'l'a Zacznie kłamać ścieme wciskać Ten się w'k'u'r'w'i zawoła wu'ja Ten jej w d'u'p'e wsadzi c'h'u'j'a

Gość gość
Skoro ma zerwać ze mna kontakt bo nie zamieszkam znaczy ze nie jestem dla niego nikim ważnym

Gość gość
Jest tyle że w rozkładzie była karta która mówi że jeśli Pani nie zrobi tak jak on chce to koniec znajomości.Musi być na jego.

Gość gość
Abrakadabra czary mary twoja stara to twój stary.

Gość gość
Ewa Czy On za mną tęskni ?

Gość gość
Ewa Edward Czy będziemy razem ?

Gość gość
Gdzie ta Wróżka

Gość gość
Poszła

Gość gość
Może wróci