Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość
Agata-Krzysiek. Są uczucia widać że się nie nudzą.Zejdą,ale to nie będzie to związek docelowy.Cierpienie się pokazuje,rozlaka.

Gość gość
Co znaczy, ze nie bedzie to związek docelowy? cierpienie i rozłąka trwa od kilku miesięcy ;(

Gość gość
Pani Ewa jest Pani taka jakaś często nieufna, ponieważ została boleśnie zraniona w przeszłości-Tak mi karty wskazują.Taki stały związek nie bardzo jaka przyjaciel bardziej to widzę.

Gość gość
Kasia-Jacek Tak będzie 2 dzidziuś,od razu w kartach na te pytanie pokazał i mi się zmiana miejsca zamieszkania.

Gość gość
Docelowy mam na myśli do śmierci.

Gość gość
A czy tego właśnie człowieka - Krzysztofa(11.06.1996) łączą jakieś uczucia z tą osobą - Natalia (07.05.1999) ?

Gość gość
Paula-Michał. Bardzo mu się Pani podoba,lubi z Panią spędzać czas.Narazie się przygląda,ale myśli o Pani poważnie pod kątem ślubu.Widzi w Pani partnerkę na żonę.Taki charakter zazdrosnika.

Gość gość
Pani Ewa 53r.Tak widać między Wami taką wież,wogole namiętność pozadanie mi tu wychodzi.Przeszkody wszelkie będą zazegnane ale i takie poważne uczucia pokazują się.

Gość gość
Czy mogę prosić o wróżbę? Sprawa bardzo ważna: moja data ur. 16.04.1963 i dwaj Panowie: T i R. Czy te znajomości będą miały szczęśliwe zakończenie?

Gość gość
Krzysiek Natalia. Silna fascynacja,uważa ją za kobietę bardzo seksowna i zmysłowa.Takich prawdziwych uczuć typu miłość nie widzę,ale zauroczenie po zadanie.Taka chemia silna między nimi.

Gość gość
Pani 63r.z Panem R może być Pani szczęśliwa.Widać ciepło rodzinne harmonię"radość.Wogole rozsądny facet z niego. Pan T on taki bez uczuć mi się pokazuje zimny taki,praca dla niego najważniejsza.

Gość gość
która kobieta jest dla niego ważniejsza (Krzysztof -11.06.1996) Natalia (07.05.1999) czy Agata (10.09.1997)? czy będzie miał dziecko z którąś z nich?

Gość gość
Krzysztof Pokazują mi karty ze ważniejsza na talia,tak dziecko z Natalia się pokazało(karta głupca)

Gość gość
co oznacza karta głupca?

Gość gość
jeszcze jedno pytanie, jaka będzie płeć tego dziecka?

Gość gość
Karta głupca w tarocie wskazuje na dziecko jeśli pytamy czy będą mieli potomstwo.Zaraz sprawdzę płeć.

Gość gość
Energia żeńska._dziewczynka)Pozdrawiam Uciekam juz

Gość gość
DZIEKUJEMY KOCHANA!*

Gość gość
Proszę o szczerze odpowiedzi, czy komus tu sprawdziła sie wróżba? Bo ja korzystałam z usług tutaj kilka razy i zadawałam niektóre pytania zeby sie upewnic co do wiarygodnosci (oczywiscie sama znałam na nie odpowiedz) i nic sie nie zgadzało

Gość gość
Ja kiedys zadałam tu pytanie dotyczące dwóch osób i dostałam jasną, prostą odpowiedz. Kilka dni pozniej znów zapytałam o TE SAME osoby i odpowiedz juz była ZUPELNIE INNA....

Gość gość
Klaudia 13.11.1995 czy znajdę wymarzona prace oraz czy przeprowadzę się w przyszłym roku?

Gość gość
Pani Klaudio,tak tyle że ta praca wiąże się z wyprowadzają.Ta praca będzie bardzo stresująca dla Pani.

Gość gość
paula 24.10.1986 michal 26.03.1983. czy bedziemy w prawdziwym zwiazku? czy michalowi uda sie wyjsc obronna reka z problemow prawnych?

Gość gość
Anna 13.02.1974 Czy bede w koncu szczęsliwa ,czy na horyzoncie jest facet?

Gość gośćWiewióreczka
Anna 19.02.1990 Piotr Co on do mnie czuje? I czy nasza relacja odżyje na nowo?

Gość gość
Paula tak zakończenie konfliktu pokazuje się .odnośnie związku małżeństwo i potomstwo się u Was pokazuje

Gość gość
Anna 74r tak pokazał się mężczyzna ogólnie duże zmiany na + mężczyzna taki stateczny,otwarty.Fajny związek.

Gość gość
Ania Piotr konflikt mi się wogole pola zł taka ciężka relacja.Rozstanie.Wypalenie tego co było.

Gość gośćAnia
A czy jest szansa na nową relacje z Piotrem?

Gość gość
Nie zauważyłam pytania czy relacja odzy je-no ale już pierwszy rozkład pokazał łzy cierpienie rozstanie