Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odnowić kontakt z nim?

Polecane posty

Gość gość

Pewnie jak to przeczytacie to większość pomyśli, że o... nagle sobie po 10 latach o nim przypomniała... Sprawa wygląda tak, że właśnie te 10 lat temu on był moim trenerem, gdy jeszcze mieszkałam w rodzinnym mieście.Jest starszy ode mnie o 9 lat. Ostatnio doznałam kontuzji, która przekreśla już jakiekolwiek uprawianie sportu. Zaczęłam smucić się tym i rozmyślać.Przeglądałam któregoś dnia strony klubów sportowych. Zobaczyłam, że w mojej rodzinnej miejscowości on założył swój własny klub kilka lat temu i odciął się od tego w którym kiedyś był trenerem. Jak porównuję to jak on mnie trenował i jak trenowali mnie potem inni, to on był najlepszy. Mam teraz dwie opcje. Albo pojechać do rodzinnego miasta i niby przypadkiem się z nim spotkać(bo wiem o której i gdzie ma treningi) albo napisac do niego jakąś krótką wiadomość przez internet. Tylko boję się, że jak napiszę, to wyjdę na idiotkę, która z choinki się urwała i nagle po 10 latach coś chce. Chciałam tylko niezobowiązująco zagaić, że jestem wdzięczna za to co dla mnie robił i życze mu sukcesów jako trenerowi. Wiem że mu się podobała, tylko ze względu na różnice wieku i releację trener -uczeń nie mógł pozwolić sobie na więcej. Co myślicie?

Gość gość
Jaki widzisz problem? Mozesz napisac, pochwaly lubi kazdy, szczegolnie mezczyzni, moze zareaguje a moze nie.

Gość gość
jaki sport trenowalas?

Gość gość
boks

Gość gość
Tu autorka. Nie boks tylko taekwondo

Gość gość
no dobrze, ale ja nie zrozumiałam, po co ten kontakt chcesz odnawiać?

Gość heavy27
Koleżanko, coś mi się wydaje, że nie chodzi tylko o pochwałę... :D przyznaj, że coś tam myślisz o nim. Ja bym na Twoim miejscu pojechał osobiście :) A to co sobie pomyśli bo się nie widzieliście 10 lat, to nie widzę żadnego związku z tą sprawą Też trenuję boks, ale dla siebie amatorsko, uczę się z youtube, mam potrzebny sprzęt, u mnie na zadupiu nie ma sensu nigdzie chodzić bo masz 1,5h 2x w tygodniu 1 trener na 15 osób. To jest śmiech na sali pół godziny to ja się rozgrzewam a gdzie reszta treningu.. Przykro mi z powodu kontuzji.. co się stało?

Gość gość
odezwij sie jak masz gg:47047797

Gość gość
Zatęskniłam, rozmyślam o tym, że już nigdy nie będę mogła trenować i wzięło mnie na wspomnienia i odnawianie kontaktu.

Gość gość
No jakbym pojechała osobiście, to przynajmniej nie wyszłoby tak sztucznie. By było takie przypadkowe spotkanie po latach.

Gość gość
Co do kontuzji to mam kontuzję kolana. Czesta w sztukach walki. Już nigdy nie będę mogła trenować taekwondo

Gość gość
nie chcialabys pobic jakiegos faceta?

Gość gość
Gość 15:12 Idź na jakikolwiek trening grupy zaawansowanej- taekwondo, boks, karate. Tam jak chcesz to możesz osiągnąć swój cel.

Gość gość
w jakiej wadze bylas?

Gość gość
Ciężka 100+

Gość gość
podszyw?

Gość gość
Nie, autorka :) jestem krągłą kobietą, jednak bardzo zwinną.

Gość gość
uaa to nawet nie wiedzialem ze w teakwondo jest taka waga:D

Gość gość
Same podszywy, Przyszłam pisać na inny temat a wy tu o wadze i jakieś głupie żarty że 100 kg Kończę wątek Autorka

Gość daisy  duck
To czy wątek zostanie zamknięty zależy ode mnie! Nie od Ciebie dziecko!