Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Współcześni ludzie w wieku 21 i 26 lat

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat. I nie mam zbyt dużo przyjaciół, za to spotkałem się z wielką pogardą, z wielkim niezrozumieniem, i oczywiście z egoizmem. Dawniej bez problemu można było się przyjaźnić, nie było żadnych barier, a teraz nie rozumiem. Byłem na jakiś zajęciach jakaś instutucja SIemacha czy coś nie wiem.. ale tam to spotkałem się z takim wyrzuceniem mnie na margines, że nie rozumiem. Byłem wtedy nieśmiały, i wychodziłem z tego ale tam byłem na rozmowie i ustaliliśmy z jednym gościem , terminy spotkania, po czym powiedzano mi żebym poszedł gdzieś z kimś , on mnie oprowadzi , oprowadził mnie po czym zostawił mnie i sobie poszedł ten koleś, siedziałem w takim korytarzu gdzie były fotele i przesiedziałem chyba z godzinę sam, nikt po mnie nie przyszedł aż w końcu wyszedłem bo miałem dość takiego traktowania, i więcej tam nie poszedłem. Znajomi z mojej grupy w szkole policealnej.. nie wiem .. nie mogę ich nawet nazwać znajomymi, nie chcą się dać poznać, nie chcą mnie poznać, i jak chcą notatki to ja robię za wysyałcza notatek, ale jak ja chce to wszyscy umywają ręce.... mam dość ludzi żeby nie powiedzieć że wpadłem ciągną mnie w dół, rozpaczy, i to jak mnie traktują.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować