Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Używanie zmywarek czy tylko są atrapami w domu?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się już kilkakrotnie w mojej rodzinie i wśród znajomych ze oni w ogóle nie używają zmywarek a jedynie się nimi chwalą! Moja koleżanką to wkłada do niej rzeczy umyte ręcznie i urzywa jako suszarki ...!A szwagierka ma zmywarke i mówi ze użyła może 4 razy !To normalne ja wlaczam nawet dwa razy dziennie wiec nie rozumiem ich!Jak to jest u Was?

Gość gość
Miałem na dwóch wynajmowanych mieszkaniach, używałem jako suszarki do naczyń w swoim mieszkaniu nie mam w ogóle; przy jednej osobie nie ma to najmniejszego sensu

Gość gość
Używam bardzo często, dużo marudzi, ale nie wyrzuce jej, bo jest matką moich dzieci :)

Gość gość
Mam zmywarke od 15 lat i nie wyobrazam sobie bez niej zycia. Pomimo tego ze nie jemy w tygodniu obiadow w domu, wlaczana jest codziennie wieczorem (naczynia ze sniadania i z kolacji, sklanki, kubki... ) Wkladam do niej wszystko... wychodze z zalozenia ze wole nie miec naczyn/akcesoriow ktore wymagaja mycia recznego.

Gość gość
U mnie też bardziej jako suszarka a czasem przechowalnia

Gość gość
Moja szwagierka tez oszczędza zmywarkę,ale przed rodzina i znajomymi chwalenia w 3 dupy jaka to droga kuchnie kupili i jaki sprzed drogi z najlepszymi funkcjami a myje gary ręcznie bo twierdzi ze wtedy mniej wody zużywa