Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwuznaczne rozmowy z byłymi

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że jeśli rozeszliście się z byłymi partnerami w zgodzie, to normalne jest rzucanie dwuznacznych tekstów w rozmowie ? Mój facet twierdzi, że w tym nie ma nic złego,bo on się z każdą swoją byłą rozstał bez kwasów i w związku z tym teraz z każdą praktycznie ma kontakt i potrafi z nimi "na żarty" gadać o ich mięśniach Kegla np :| Ja ze swoimi byłymi kontaktu nie utrzymuje, chyba , że na zasadzie czesc czesc co słychać, jak się spotkamy przypadkowo gdzieś tam. Jego zachowanie mnie boli, a on totalnie nie widzi problemu i już nie wiem,czy ja jestem nadwrażliwa czy co :/

Gość wieczne narzekanie
tak jesteś nadwrażliwa i sztywna, puść bąka i śmiej się z tego, daj luzu

Gość Piaskun
Nie jesteś. Ja odpuszczam znajomość gdy dziewczyna utrzymuje kontakt z jakimkolwiek byłym. Nikomu nie musi się podobać zabawa w szwedzką rodzinę. Ale też zabraniać mu nie możesz. Co najwyżej możesz poszukać kogoś kto poważniej podchodzi do uczuć kolejnych partnerów/partnerek.

Gość gość
Nie jestem sztywna, ale dla mnie rozmowa ocierająca się o wspominki jak to im było super w łóżku (oczywiście bez dosłowności, wszystko zawoalowane ale wiadomo o co chodzi) to przegięcie :/

Gość gość
Ja bym swojego prześwięciła za takie gadki. Jak tak lubi wspominać,to niech spada do nich skoro mu było tak dobrze :D Nie jesteś przewrażliwiona.

Gość Teppic   No1
Jesteś. Osoby inteligentne potrafią śmiać się ze wszystkiego, kiedy są w gronie osób, co do których wiedzą, że obiorą to za żart. Możesz poprosić faceta, żeby nie robił tego w twojej obecności, to wszystko.

Gość gość
Przecież to tylko żarty, zbyt zakompleksiona po prostu jesteś.

Gość gość
Ale to nie są żarty typu " ha ha ha", tylko teksty np : " ale bym cię .." jako wiadomośc na FB w kontekście jej zdjęcia które wrzuciła jego była. I dla niego to jest właśnie żart i nie rozumie o co ja się ciskam, bo to nie na serio :|

Gość gość
Ale buraczany wiesniak jak o te jego kokoszki::) no u mnie by odpadl od razu

Gość gość
A moze inaczej, w ramach tez zabawy, bylby nr 2 albo nr 3, tez lubie sie bawic jak ktos mnie zacheca haha

Gość gość
Co sie dzieje z tym swiatem, ze koles bedacy w zwiazku z jedna daje jednoczesnie do zrozumienia drugiej, ze na nia leci a Ty autorko nie wiesz, czy masz prawo miec o to pretensje ?! Albo tamte sprawy pozamykal, albo jak sie nie moze zdecydowac to krzyz na droge

Gość gość
trzyma je w gorącym żeby mieć drogę ewakuacji od ciebie autorko :D albo ty, albo te laski takie postaw Ultimatum i zobaczysz jak wybierze

Gość gość
sztywna blondynka, nic dziwnego że ją rzucił

Gość gość
Piaskun jestes zbyt przewrazliwiony. Ja utrzymuje kontakt z byla, ktora zdradzila mnie 10 lat temu. Przeprosila, ja wybaczylam, pogadalysmy od serca i od tej pory, a to juz ze 6 lat, gadamy sobie srednio raz do roku glownie o muzyce albo zwierzakach :)

Gość gość
Jesli taki zachowanie Twojego faceta Ci przeszkadza, i Twoj facet wiedzac o tym dalej tak sie zachowuje. To jest to moim zdaniem brak szacunku do Ciebie ze strony Twojego partnera, i jak najbardziej masz prawo zle sie z tym czuc. Pisze to jako meszczyzna.

Gość gość
Ale chodzi ci autorko o to, że on w ogóle z nimi rozmawia,czy sposób w jaki to robi ?

Gość gość
Miałam takiego Alvaro,co to nie umiał swojej ex powiedzieć dosadnie, żeby dała sobie spokój,bo też potrafiła zaproponować mu po koleżeńsku sex bez zobowiązań. A ten baran niby jej mówił, że jest zajęty i niezainteresowany, ale w taki sposób, żeby nie przestała na serio :D Podziękowałam za wspólny czas i pożegnałam się

Gość gość
20.48 mówisz o tej kokoszce z fb? tomasz jest j*******y z takimi tekstami ,k***a oni mieli tylko 12-15 lat i jedynie chodzili razem do klasy ,ona z nim nawet nie chodziła,świr któremu odp*****la,zniszczył porządna dziewczynę tym co robi.Jaki były k***a ? były w wieki 12 lat?/ weście się jebnijcie w łep .Jak go dorwę to ma wp*****l,niszczy jej opinię!

Gość gość
Autorkę swędzi na żonatego i stąd ta prowokacja

Gość gość
17.36 tak myślałam on jest j*******y!wszystko sobie uroił!

Gość gość
Moja była żona jest z nowym facetem już 6 lat, a i tak 2-3 razy w m-cu kiedy on jest w pracy ją bzykam.

Gość gość
Gość z 17:05 to dlaczego się rozstaliście, chociaż dalej się bzykacie a więc jakas sympatią i pożądanie jest dalej między wami?