Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie z cewki moczowej po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was tak miała? Przez najbliższy tydzień nie pójdę do gina, bo do następnego piątku jestem na wyjeździe służbowym i choć dobrze wladam niemieckim to nie pójdę tu do obcego gina opowiadać mu o tym problemie. Kiedyś jak brałam tabletki to mi się tak raz na kilka miesięcy zdarzało że miałam krwiomocz i coś jak zapalenie pęcherza. Ale tabsow nie biorę od 3 lat... Długo nic się nie działo. Aż 2 tygodnie temu po stosunku znów pojawiły się objawy przypominające zapalenie pęcherza. Pierwszsy raz od dawna więc pomyślałam że może faktycznie przemarzlam. No ale dziś? Nie dość że krótko po ostatnim to jestem zdrowa. Mam uczucie ciągłego parcia na pęcherz i sikam krwią. Co jakis czas-uwaga obrzydliwe wrażliwi nie czytać- pojawiaja się takie całe skrzepy. I nawet sobie nie wyobrażacie jak boli gdy taki kawałek opuszcza cewke moczowa. Oczywiście wujek Google orzekł menopauza lub nowotwór. A jakaś inna przyczyna? To raczej nie grzybica bo uplawow z pochwy nie mam.

Gość gość
Ktoś, coś?

Gość gość
Dzięki za pomoc. Nazarlam się ketonalu i idę spac

Gość gość
Jak z cewki moczowej, to raczej urolog. Poza tym to może być np. leukoplakia pęcherza. Potrzebne badania. No ale to urolog Ci dokładnie powie.

Gość gość
O Jezu, czesto mam zapalenie pęcherza, ale skrzepow nie miałam nigdy. Nie wiem, jak to powiązać z seksem. Powinnaś iść szybko do urologa, a na razie jakąś furagine kup

Gość gość
To jest pewnie bakteryjne zapalenie pecherza. Kup w aptece furagine i zurawine a polsce marsz do lekarza !!!