Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaholubowa

milosc od pierwszego wejzenia

Polecane posty

Gość annaholubowa

Czy komus się zdarzyło, że poznał kogoś, rach ciach, piorun z jasnego nieba, zauroczenie, motylki a potem przekształciło się to w poważny związek? Ja zawsze potrzebuję czasu, aby się zakochać. Tak od razu - nigdy mi się nie zdarzyło. Z byłym znaliśmy się jakiś czas, zanim się zakochałam. Teraz pracuję w sfeminizowanym zawodzie. Po pracy chodzę na salse - też same babki i i na angielski - tam albo dużo młodsi, albo dawno zajęci. Koleżanka mówi, że takie rzeczy zdarzają się nagle - taka strzała amora od razu przy pierwszym spotkaniu. Nigdy mi się to nie przytrafiło a trochę już lat mam. W pracy nie ma szans, za zajęciach po pracy też. Znajomi wszyscy sparowani.

Gość gość
Tak, zdarzyło. Przypadkiem w nowej pracy była zresztą pierwszą osobą która w niej spotkałem i pomyślałem, super dziewczyna szkoda, że nigdy nie będę takiej mieć. Niespodziewanie ona sama zaczęła mi okazywać zainteresowanie i tak się to kręci chociaż związku na tą chwilę jeszcze nie ma.

Gość gość
O cześć meczybulo z pracy

Gość gość
Cześć

Gość gość
Jeszcze powiem że w poprzedniej pracy miałem to samo i kiedyś z inna ale to mężatka i nie była za fajna lecz w jakiś sposób mnie pociągała. Także ja potrafię przyciągać kobiety ale rzadko coś do którejś poczuje. Z reguły jest to wzajemne. Nie zakochałem się nigdy bez wzajemności.

Gość annaholubowa
20:14 A z obecną partnerką było tak, że od razu wpadła Ci w oko?

Gość gość
Nie mam partnerki, pisałem wyżej o kobiecie z pracy.

Gość gość
Heh! Ile to razy ja się bardzo szybko zakochiwałem, zawsze jednak po całej nocy i porannym seksie jakoś to kochanie mi przechodzi.

Gość annaholubowa
Co zaintrygować?

Gość gość
No jak z nowo poznana laską idziesz do łóżka to kiedy masz się zakochac. Tym bardziej że po czymś takim masz ją za szmatę

Gość gość
U mnie zawsze najpierw jest ta strzała amora, a potem poznanie się... Nigdy nie zakochałam się w kimś, kogo już znałam. A najdosłowniejsze zakochanie od pierwszego wejrzenia było, gdy spojrzał na mnie chłopak kompletnie nie w moim typie, a mi szybko zabiło serce. To było niesamowite. Zaraz po tym zagadał do mnie. I ja z kolei nie rozumiem, jak to jest, że niektórzy najpierw się poznają i potem pojawia się ta chemia. Bo u mnie albo chemia jest na początku albo jej już nigdy nie ma.

Gość annaholubowa
20:52 właśnie u mnie tak bywa. Zawsze kogoś znałam z jakiegoś miejsca. Musiałam go widzieć regularnie i pomału pojawiało się zauroczenie. A teraz nie ma szans. Bo jak pisałam, w pracy prawie same kobiety (plus kilku żonatych albo tuż przed emeryturą), a po pracy na tych moich zajęciach - też albo kobiety, albo zajęci, albo sporo młodsi. Jedynie moge kogoś poznać w drodze do pracy, w sklepie, u lekarza, w księgarni.... czyli musi być to strzała amora. Ale nigdy mi się nie zdarzyło, nie wiem, jak to jest.