Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutny jest los prawiczka:(

Polecane posty

Gość gość

Czytam tu tematy o prawiczkach i chce mi się wyć z rozpaczy, bo jestem nawet starszy od większości autorów. Już na 200% wiem, że nigdy nie będę miał dziewczyny i zostanę prawiczkiem do śmierci:( Czuję się jak najgorszy śmieć. Tak bardzo się wstydzę, że przez całe życie nawet raz nie trzymałem dziewczyny za rękę. Inni faceci mają kobiety ot tak na pstryknięcie palcami i jeszcze wybrzydzają, a ja nigdy nawet nie poznam, jak to jest przytulić się do dziewczyny, czy poczuć się przez nią kochanym. Życie jest niesprawiedliwe:( Mam nadzieję, że wkrótce zdechnę i nie dożyję nawet do 35 r.ż. ;(

Gość gość
Każdy kiedyś był prawiczkiem i są nawet starsi od Ciebie. Dużo z tego wychodzi, po tym jak rozumieją że nie ma co się użalać nad swoim losem tylko trzeba coś zrobić w kierunku zmian.

Gość gość
Najstarszy prawiczek jakiego znałem miał 22 lata:o koło 25 każdy prawiczek ma już pozamiatane

Gość gość
21.10 Nie przesadzaj. Ja po raz pierwszy włożyłem w wieku 24 lat, ale cipkę widziałem na żywo po raz pierwszy i dotykałem ją oraz głaskałem w wieku 22 lat.

Gość gość
Ja mam 33 lata i nawet nie widziałem kobiety nago:o To jest dopiero przegryw:(

Jak ci trudno i nie przeszkadza masz prącie to idź na tzw kurkę i dziobaj  ja porządnie 

A jak masz tak że z byle kim prawicznosci dziewictwa itd nie chcesz stracić to zakładaj Badoo i Tinder i leciszx z koksem równo mi znalezienie dziewczyny zajęło 6 miesięcy codziennie patrzyłem. Itd teraz jestem z nią 1.5 roku prawie i nie wyobrażam sobie innej tak samo ona więc wiesz da się znaleźć prawdziwa miłość 

Ale nie celuj od razu w łaski mega w ciul ładne z dużą ilością makijażu itd takie to nie szkoda gadać wydmuchają cię na kasę