Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Sell 562 EK Secura

Polecane posty

Lvl: 562 Prof: EK Serv: Secura, można transferować na każdy inny nonpvp Questy: wszystko oprocz tego co wyszlo w letnim up, można bić feru i finała goldów co 2 tygodnie, mozna robić 3lvl kryta, zrobiona duza ilosc addonow i mountow w tym te drogie jak full deepling Eq; full set i z 120kk w banku a w itemach to ze 150kk nie ma obecnie pacca PS tibia to gowno

ja sobie chyba zaczne grac w open source gierke ktora jest jak diablo 2, a nazywa sie flare i znajde forum tej gierki i bede w nia gral i bede mogl sobie nawet ja modyfikowac jesli bede chcial i to ublicznial dlainnych a grajac w tibie czy diablo 3 nic nie mozna

ja koncze z tibia permentie bo nie mam gdzie grac i nawet nie chce na bonie czyli neranie bobek dominando robi że hills = angry brothers. No monzie dashers się rozleciało, na celescie elder reno to jednak nie to samo co kilka lat temu, do valina w laske nie pojde, na securze mam follow, refugie nie dzieki, a na nowo mi się grać nie chcę. za dużo złych decyzji, szkoda bo poznałem zajebistych ludzi w tej grze ale wszystko kieydś się kończy

no może mała furtkę powrotu se zostawiam że jakby co za jakiś czas kupiłbym se jakiegoś 500lvl aby se grać po cichu sam ale tak aby nikt nie wiedział że to ja, nie moge na swoim charze grać bo zbyt przesrane mam na nim ;p