Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka 32

Andrzeki i wróżby

Polecane posty

Gość autorka 32

Tak dla fanu postanowiłam zarzucić temacik o wróżbach bo zbliżają się andrzejki :) Wierzycie w taroty, runy, kabały, przelewanie wosku czy wahadełko? To nie temat żeby sie hejtowac wzajemnie tylko po prostu trochę żartem trochę serio ale z wzajemnym szacunkiem do siebie popisać o waszych no i moich doswiadczeniach z wróżbami. Wiecie co? zdradzę wam, że ja chociaż bardzo sceptyczna jestem jeśli chodzi o wszelkie wróżby karciane w ogóle w to nie wierzę. A już tym bardziej tym wszystkim pseudo wrozbitom z tv to w wahadełko zaczęłam wierzyć parę lat temu. Dostałam takie wahadełko od znajomej w prezencie gdy wróciła z Japonii i ono leżało w pudełku sobie dluuuugie lata i gdy pakowalam rzeczy do przeprowadzki wpadlo mi w ręce. Byla instrukcja dzieki Bogu obrazkowa bo japońskiego raczej bym nie przetlumaczyla, prosta jak budowa cepa i tak dla żartu zaczęłam sobie wróżyć z tego wahadła. Krok po kroku wszystko się sprawdziło o co pytałam. to ile czasu bede mieszkac u teściów, to że znajdę w ciążę, to ze będę miała dwójkę dzieci i ich płeć i kolejność dziewczynka i chłopczyk też, to ze zdam ważny dla mnie egzamin no kurcze wszystko. I teraz gdy cos mnie nurtuje wyciągam to wahadlo i pytam ono albo zatacza krąg na tak albo buja się w lini prostej na nie i to sie sprawdza wszystko. Nie wiem może to moja podświadomość tak działa i moje nastawienie do pewnych kwestii się zmienia gdy wahadlo odpowie ale przypadkiem bym tego nie nazwała raczej. Ostatnio też wyczytałam że podobnie działa złota obrączka zawieszona na włosie oczywiście własnym albo na czerwonej nitce. Tez spróbowałam i tez sie sprawdziło... A wy jakie macie doświadczenia z wrozbami czy chodźcie do wróżek albo jasnowidzow, spelnila wam się jakas wróżba z tarota na przykład. Czy z okazji andrzejek planujecie uchylić wrozbą rombka tajemnicy przyszłości? Zabawa tylko czy waszym zdaniem jest w tym rzeczywiście jakaś magia?. Tylko proszę szanujmy siebie na wzajem bez hejtowania i ubliżania jak komuś się coś nie podoba niech przejdzie do innego tematu

Gość gość
Daj mi linka do tej wróżby z wahadelkiem to Cię niezhejtuje :classic_cool: