Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zycie brzydkiej kobiety ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Jestem brzydka ,i boli mnie to ze mnie nikt nie chce i zapewnie nigdy nikt mnie nie pokocha i mam szanse tylko u desperata ktory bedzie ze mna tylko z braku laku ;(ehh zycie takiej osoby jest duzo trudniejsze niz zycie typowej slicznej dziewczyny .

Gość am_Dyzio
Potwór, nie potwór, byle miała otwór.

Gość gość Piotr
Do autorki tematu: Może chociaż ci*pkę masz ładną?

Gość gość
A ja jestem bardzo ladna i baby sa dla mnie przewaznie wredne,moj ojczym wolal bardziej mnie niz moja matke ale nie mial juz jak i to go wkoorwialo dlatego byl dla mnie bardzo wredny,zniszczyl mi polowe dziecinstwa.Teraz jako dorosla osoba mam traume i nie nadaje sie nawet do zwiazku.Do tego czesto jakies oblechy sie do mnie slinia,ktorymi nie jestem zainteresowana.Myslisz,ze jak bedziesz piekna to bedziesz miala zycie uslane rozami ?

Gość gość
i tak chyba lepsze niz zycie bedac brzydką .Wspolczuje ci z ojczymem .Znam taka piekna dziewczyne i jej tez duzo innych kobiet nie lubi i nawet jej siostra jej nienawidzi .

Gość gość
Dlaczego tyle kobiet uważaja, ze ich życie jest uzależnione od faceta? Że tylko on może dac im szczęście? Kobieto możesz być szczęśliwa bez bycia w związku,a jeśli tego nie potrafisz to żaden mężczyzna nie odmieni w magiczny sposób Twojego życia. Nie sprawi, że Twoje życie już będzie bajeczne i wspaniałe. Najważniejsze jest piękno wewnętrzne, czyli akceptacja siebie, wrażliwość, empatia, szczerość, umiejętność tworzenia relacji, pogodnosc itd. Idź do psychologa, a później szukaj kogoś.

Gość gość
Raz w zyciu mnie cos zaskoczyło kobieta , która była tak brzydka na twarzy miała przystojnego w miare meza i dwóch synow . charakter miała mily , sympatyczny.

Gość gość
Jest dużo brzydkich kobiet które mają facetów i to przystojnych. To nie kwestia wyglądu tylko zachowania i sposobu myślenia. Nawet jak byś była śliczna to nikt by cię nie chciał na stałe, bo znalazła byś sobie inny powód do narzekania i swe niepowodzenia zagoniła byś na to.

Gość gość
Jeszcze wam cos opowiem z zycia- kobieta o kulach po chorobie znalazła normalnego chłopaka , który się z nia ożenił i opiekuje się nia.

Gość gość
Jest dużo brzydkich kobiet które mają facetów i to przystojnych. To nie kwestia wyglądu tylko zachowania i sposobu myślenia. x przede wszystkim nie ma raczej czegos takiego jak brzydka. Kazdy ma po prostu inny gust, wiec jak dziewczyna zobaczy inna i sie dziwi, ze ma faceta, tzn ze jej sie nie podoba, ale on moze za nia szaleje. Jak sa zdjęcia najpiekniejszych gwiazd jak np. scarlet Johansson, i wielu mówi, ze jedna z druga sa brzydkie, to p oprostu oznacza, ze ludzie gustu nie mają i co przypadek to inna opinia.

Gość gość
Ludzie potrafią się zakochac w czyich oczach , uśmiechu , głosie itd. I to im wystarczy , najbardziej niemiły chyba chropowaty głos kobiety , jak meski i wyłupiaste oczy.

Gość gość
przede wszystkim nie ma raczej czegos takiego jak brzydka. Kazdy ma po prostu inny gust, wiec jak dziewczyna zobaczy inna i sie dziwi, ze ma faceta, tzn ze jej sie nie podoba, ale on moze za nia szaleje. Jak sa zdjęcia najpiekniejszych gwiazd jak np. scarlet Johansson, i wielu mówi, ze jedna z druga sa brzydkie, to p oprostu oznacza, ze ludzie gustu nie mają i co przypadek to inna opinia X Jest takie coś jak brzydota. Na forum piszemy mając na uwadze ogół społeczeństwa, to że jakiejś jednostce podoba się gruba i bezzębna kobieta nie czyni jej mniej brzydką a raczej potwierdza to co pisałem że jak ma tez zalety to faceta znajdzie. To o czym piszesz to gust, jeden wybiera np mazdę inny Fiata i ok ale większości nie podoba się Multipla do tego różowa w zielone grochy.

Gość gość
to sie zastanow co chcesz brzydka czy ladna kazdy inaczej wyglada jezeli juz moze byc zaniedbany czlowiek smierdziec i tak dalej

Gość gość
Autor sam jest brzydki jak ch uj

Gość gość
jakiejś jednostce podoba się gruba i bezzębna kobieta nie czyni jej mniej brzydką x czyni, bo to rzecz względna, a tak w ogóle nadwaga- choc b szpecaca to jest cos co mozna prosto zmienic, a zęby to juz w ogóle maja znikomy wpływ na wygląd, tznn mozna przeciez miec sztuczna szczękę i nie widac problemu, i byc cuper ciachem. moze bywaja osoby brzydkie, ale to prawie zawsze stan chorobowy, w sumie to tylko jedna dziewczyne znałam taka bardzo brzydka, miała potwornie niezdrowa cere, wystajace zeby które jej robiły taki dziubek, była chorobliwie chuda, bez piersi w ogóle, itp. ale najczesciej ludzie mja kompleksy, i tyle

Gość gość
No widzisz znasz brzydka a mówisz że takich nie ma, może masz większą tolerancję na brzydotę nisz reszta ludzi, to co dla ciebie brzydkie dla innych jest szkaradne. Jesli 8 na 10 losowo wybranych ludzi mówi że ktoś jest be to jest be. Jasneożna zrzucić 60kg , zrobić zęby, piersi, itdale mówimy tu i teraz a nie co da się zrobić w ciągu dwóch lat mając samozaparcie i finanse. Ta osoba nie była by brzydka gdyby mogła/chciała to zmienić a jest jak jest.

Gość gość
dziś vv Jaka Ty jesteś ograniczona...

Gość gość
Zobacz pięknych ale chorych to będziesz chciała być brzydka i zdrową

Gość gość
04:02 Tylko ze tak samo 8 na 10 dziewuch o sobie gada, ze jest brzydka. Najcześciej nie sa brzydkie, tylko puste. Myślą obsesyjnie o wyglądzie, to im się i nic nie podoba, normalna sprawa.

Gość gość
Ludzie potrafią się zakochac w czyich oczach , uśmiechu , głosie itd. I to im wystarczy , najbardziej niemiły chyba chropowaty głos kobiety , jak meski i wyłupiaste oczy X Raczej ludzie szczególną uwagę zwracają na oczy, uśmiech, głos jeśli reszta mieści się w średniej krajowej. Kupisz mieszkanie że względu na piękne parapety czy drzwi jak reszta jest do niczego?

Gość gość
W jaki sposob czujesz sie brzydka autorko?ja mam np.wielki nos, brzydka kwadratowa twarz, niskie czolo i waziutkie usta.do tego nieproporcjonalnie krotkie nozki i szerokie plecy.prawie nic nie moge zmienic, z wyjatkiem.nosa i ust, ale to kosztuje i jest ryzykowne.nawet jesli sobie strzele kwas hialuronowy na usta, to.bedzie koszmarny efekt w polaczeniu z wielkim kinolem.jedna znajoma jest otyla, chyba z setke wazy, ale ma sliczna twarz i wolalabym byc taka jak ona niz szczupla i brzydka

Gość gość
A ja wam coś napiszę. Gówno prawda że wnętrze się liczy! Empatia, uczciwośc, bycie dobrym, uczynnym dla innych dziś chyba nie ma prawa bytu. I dam wam przykład, w moim otoczeniu jest taka jedna, bardzo, bardzo ładna. Jest bardzo chamska, wulgarna i agresywna. Pali, pije, klnie jak szewc. Lubi robić zadymy i bić się z innymi. Serio. Nie wygląda na taką, a wystarczy na nią spojrzeć żeby zaczęła robić ten swój cyrk. Ja myślę że ona ma jakieś problemy psychiczne bo chyba normalny człowiek tak się nie zachowuje. Ale o co mi chodzi. Prawie wszyscy faceci z naszego otoczenia latają za nią, każdy chce być w jej towarzystwie, ona im imponuje tym zachowaniem. Wiem, bo gadałam z moim bratem. Nie widzą tego że ona wykorzystuje i bawi się ludźmi. Robi szum wokół siebie tylko po to żeby być w centrum. Niestety padłam jej ofiarą. To była moja dobra koleżanka, ale okazało się że lubiła być w moim towarzystwie tylko dlatego że błyszczała na moim tle. A teraz jest wredna i chamska wobec mnie czym imponuje facetom. Kiedyś rozmawiam z takim jednym kolegą, przyszła ona i już nabija się ze mnie, już wbija szpilę. On się śmieje a ja muszę odejść bo dość mam tego. Dziewczyny raczej jej unikają bo się boją. Ja jestem miła, uczynna, pomocna i jestem zwykłą, brzydką frajerką. I tyle. Nie chce mi się żyć, bo po co. Po co zyć w takim świecie gdzie chamstwo i agresja podobają się innym. Nie wiem, może jakbym zmieniła jednak otoczenie to cos by to dało, moze znaleźli by się inni ludzie. Ale już nie mam siły, ona mnie wykończyła psychicznie.

Gość gość
faceci nie chcą takich idiotek ! chcą normalne takie spokojne właśnie .

Gość gość
No to jak to wytłumaczysz że tak latają koło niej a inne spokojne dziewczyny są olewane a ona je wyśmiewa.

Gość gość
Nie wiem , w życiu bym się przy takiej nie kręcił , mam takie samotne sąsiadki wariatki i omijam z daleka dosłownie .

Gość gość
przy normalnej spokojnej to masz pewność , że np. nie palnie czegoś głupiego przy kimś i w ogóle. człowiek się inaczej czuje i cieszy a nie stres tylko .

Gość gość
07:22 Może po prostu jest pewna siebie? Ja jestem spokojna, nieśmiała, wrazliwa, pogodna dziewczyna, pięknością nie grzeszę, a mimo wszystko chłopaków zawsze dużo się kręci wokół mnie. Najważniejsze jest to aby być soba i nie bać się tego. Pokazywać innym prawdziwa siebie. Może w tamtej dziewczynie podoba im się to, że nie udaje niczego? Lepiej być wulgarna osoba i chamska, niż sztucznie miła, nakładać maskę żeby się przypodobać komuś. A ile facetow, tyle gustów. Ja jestem przeciwieństwem tej dziewczyny, a też mam powodzenie, więc wydaje mi się że to kwestia po prostu pewności siebie.

Gość gość
Nie sadze, oni wyraznie leca na jej wyglad.jakby ta dziewczyna byla paszczurem lub chocby przecietna, brzydziliby sie jej zachowaniem lub wysmiewali.uroda niweluje wszelkie wady, a wiekszosc facetow jest w stanie zniesc wiele bylw tylko miec ladna laske u boku