Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać że kobieta z którą się spotykam miała mało partnerów seksualnych n

Polecane posty

Gość gość

najlepiej jednego jak do tej pory spotkałem same rozwiązłe okazywało się innych źródeł za pośrednictwem znajomych że były rozwiązłe miały przygody na imprezę i tak dalej

Gość gość
Ales Ty głupi

Gość gość
Patrzysz na zmarszczki na czole. jedna zmarszczka=jeden partner

Gość gość
Sam sobie odpowiedziałeś - wywiad środowiskowy.

Gość gość
Nie zawsze się sprawdza. Ja np. mam łatkę kokietki i flirciary a tak naprawdę jestem po prostu miła

Gość gość
odczytaj licznik w cipce

Gość gość
przyjmnij ze 1/facet na /rok wiec 30 latka powinna miec 30 facetuw w luzku

Gość gość
Znowu jakiś zakompleksiony koniotrzep założył temat.

Gość gość
Jak pytasz inne kobiety to zawsze usłyszysz, że była rozwiązła, nawet jesli nie była. Kobiety mają interes w oczernianiu swoich rywalek albo po prostu zazdroszczą, że ktoś jest w związku i na pewno nie powiedzą ci prawdy. Faceci zresztą podobnie.

Gość gość
Nie rozpoznasz w ogóle tak naprawdę. Chyba że gościła pół miasta między nogami i poszła fama. Inaczej nie masz szans sprawdzić bo nawet jeśli ktoś ci coś powie to niekoniecznie jest to prawda.

Gość marizoli
Rozpoznać możesz tylko wtedy, jeśli będzie dziewicą - w innym wypadku chyba jest o to trudno. Jak kobieta działa trochę jak automat w łóżku, to znaczy, że tych panów mogło być dużo, aczkolwiek nie ma reguły. Najlepiej po prostu chyba porozmawiać i się tego dowiedzieć

Gość gość
gość dziś przyjmnij ze 1/facet na /rok wiec 30 latka powinna miec 30 facetuw w luzku x Idąc tym tropem 60latka miała 60ciu? Co za idiotyczny przelicznik, puknij się w ten pusty łeb, ale mocno. Liczba lat ma się nijak do liczby facetów. 30stka musiałaby chyba zmieniać faceta co 4 miesiące, gdyby zaczęła w wieku 20 lat. A gdzie nauka, praca i inne aktywności? Może i są takie zawodniczki, które nic nie robią tylko przelatują kolejnych facetów, ale to raczej ewenement (niechlubny). Kobiety postępują inaczej niż męskie patałachy.

Gość gość
A jak rozpoznac ze facet to kuwiszon i wkladal ptaka gdzie popadnie?

Gość gość
Może po chorobach i tym co o sobie opowiada? :D Jeśli miał dużo kobiet to na pewno sie pochwali.

Gość gość
ja miałam 3 a mam 31 lat

Gość gość
O wiele lepsza dziewczyna lubiąca seks i dobra w łóżku niż jakaś sztywna kłoda.

Gość gość
Skąd się biorą tacy dziwacy???????:D:D:D

Gość gość
7.13 ludzie mają różne motywy żeby oczerniać innych. Rzadko kiedy usłyszy się prawdę a to krzywdzące.9.11 ma rację

Gość gośćparassolka
ja tylko jednego bo wszystko ponadto było by już dla mnie grzechem cudzołóstwa ,za bardzo kocham Boga żeby iść z drugim z kolei-jeden wystarczy.Tak zrobiłam błąd ze poszłam z facetem który notabene jest moim mężem bo miałam być zakonnicą,On nie zasłużył na mnie jest cholernie rozwiązły i ma oślizłą przeszłość jeśli chodzi o te rzeczy

Gość gość
Jestem prawie 40 letnią kobietą. W całym życiu miałam 2 mężczyzn i nie wyobrażam sobie mieć więcej. Zmiana partnerów prowadzi do wielu chorób. Każdy człowiek nosi w sobie wiele wirusów, grzybów, bakterii.

Gość gość
Jestem prawie 40 letnią kobietą. W całym życiu miałam 2 mężczyzn i nie wyobrażam sobie mieć więcej. Zmiana partnerów prowadzi do wielu chorób. Każdy człowiek nosi w sobie wiele wirusów, grzybów, bakterii. x ty też, więc jak z tym własnym syfem zyjesz?

Gość gośćparassolka
też jestem prawie 40 letnią kobietą i nie wyobrażam sobie mieć więcej niż jednego ,z mężem nie sypiam bo boję się że mnie czymś zarazi tzn już miałam przez niego różne nieprzyjemne dolegliwości

Gość gość
Ha ha ha, przekomiczne jesteście.

Gość gość44
ja tam wole panny z dużym przebiegiem ,takie porozciągane mrrrr to jest seksi :)

Gość gość
Parassolka. Konia walisz ? XD

Gość gość
ostatnio kobiety stają się bardziej nowoczesne w imię równouprawnienia biorąc z koleżanek za granicy wszystko co najgorsze. Rozwiązłośc to ich drugie imię , pigułki , sprężynki pozwoliły im żyć tylko emocjami tu i teraz , starają się nadrobić za wszystkie pokolenia kobiet to co przez ten czas robili mężczyzni. Efektem jest coraz ich niższa ocena w oczach mężczyzn, dawno temu jak przyznała się rumieniąc że miała jednego partnera to się wierzyło teraz takie przyznanie w rzeczywistosci powoduje wybuch śmiechu , wystarczyć poczytac internet ( 20 latka mająca więcej niż 10 to standard już ) . Jeżeli chłopakowi zależy na czystosci uczuc, wiernosci ( rozwiązłosc jest czynnikiem generującym zdradę małżenską co udowodniono w USA niedawno na podstawie badań statystycznych) to musi od gimnazjum zważac na dziewczynę bacznie obserwowac jej poczynania. Podejrzewam że za parę lat dojdzie do takiego stanu że mężczyzni będą się żenic pod warunkiem przedlożenia zaświadczennia od sądowego lekarza że wybranka ma błonę dziewiczą.

Gość gość
Lewą nogę jej podnieś, jak nie widać prawego płuca to nie jest źle.

Gość gość
większość bab to szmaty, zawsze zakładaj że miała wielu więcej niż przyznaje

Gość gość
Ktoś kto szuka dziewicy i jest wielce oburzony że kobieta miała partnerów seksualnych jest debilem albo hipokryta gdy sam na nie jest. Takie wymagania mogą mieć ludzie wierzący ale nie facet który sam miał inne.

Gość gość
Seks jest super i warto się nim cieszyć póki jest się młodym. Zakompleksione koniotrzepy i różnej maści kłody mają problem z ludzką seksualnością, stąd te głupawe teksty pełne kompleksów i frustracji.