Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać że kobieta z którą się spotykam miała mało partnerów seksualnych n

Polecane posty

Gość gość
Facet który miał wiele różnych kobiet i mężczyzn, uprawiał różne rodzaje seksu i zboczenia o czym upierdliwie pisze w necie, lubi gadać o gwałtach, gangbangach i pedofilii, NIE MA PRAWA NICZEGO ŻĄDAĆ OD KOBIETY, powinien się tylko dziwić i nie dowierzać, że któraś go chce.

Gość gość
Przecież te tematy o ilośc***artnerów zakładają nieudacznicy obu płci których nikt nie chciał, na początku wstydzili się tego a po latach przerobili to w atut, jesteśmy najlepsi bo nikt nas nie chciał nawet patykiem tknąć, każda inna osoba jest gorsza.

Gość gość
Hipnoza, tylko hipnoza dowiesz się też czy była dzifka w poprzednim wcieleniu.

Gość gość szaarriiikkkk
sex jest dziwny...moze wszystko naprawic albo zepsuc,jest w nim jakas boskosc do tego stopnia,ze moze byc towarem i jest… Pracuje nad tym...tematem wywoluje wszystkie emocje a emocje to tylko strzal w synypsy!

Gość gość
Ma licznik w piczy

Gość gość
Jaki licznik? Najpewniejszy sposób to ile palców wejdzie, jak 5 włożysz to conajmniej pięciu miała :classic_cool:

Gość gość
Moja miała wielu partnerów i co to niby zmienia? Wolę taką z dużym libido niż cnotkę przy której do końca życia będę musiał się prosić o seks albo szukać kochanek xd

Gość gość
4.09 chyba cie pojepało ja mam jednego a wystarczyło że syn ważył sporo ,był duży ...musieli mnie sporo naciąć i co ?tez tak powiesz?

Gość gośćparassolka
3.28 ja kochałam męża całym sercem i sex miał bez ograniczeń-kiedy chciał,jak chciał i ile chciał a wystarczyło ze mnie raz zdradził i mam do niego obrzydzenie!!!nie chcę zdychać na AIDSA,wszystko zależy od faceta.

Gość gość
Ludzie serio odpisujecie tej kreaturze ?

Gość gość
gośćparassolka Jak cie zdradził to krótka piłka. Kop w d***la i nara typie. Już takiemu raczej nie zaufasz i będziesz się z nim męczyła.

Gość gość
Porzadni mezczyzni chca porzadnych kobiet. Dziss kobiety sa szmatami dlatego nie rozumieja podejscia autora. Co poniektore ostatnie porzadne kobiety rozumieja i maja podobne oczekiwania wzgledem mezczyzn. Swoj do swego ciagnie.

Gość gość
06:11 dokładnie :-) ...rozwiązłe niech się wiążą z rooochaczami rozwodnikami