Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja nie rozumiem fenomenu Joanny Kulig?

Polecane posty

Gość gość

Kandydatka do Oscara - serio??? WTF? Jak, co? Przecież aktorsko poniżej przeciętnej, w "Zimnej wojnie" na ekranie pojawiła się Agata Kulesza i różnica poziomów była dramatyczna, uroda - kwestia gustu, wiadomo. Ktoś mnie oświeci, czemu ta kobieta jest tak bardzo na topie? Bo może po prostu czegoś nie rozumiem i trzeba mi to łopatologicznie wyjaśnić...

Gość gość
Ta scena w której są gdzieś w Chorwacji czy tam Słowenii i jego ub zabiera z przedstawienia a ona patrzy na puste miejsce i śpiewa? Mistrzostwo świata! Prawie słyszałam jej myśli!

Gość gość
Tajemnica tkwi w uśmiechach do ludzi . Kobieta nawet niezbyt ładna jest urocza gdy się śmieje .

Gość gość
Ja nie rozumiem fenomenu Rozenek czy Kardashianek

Gość gość
13.36 no właśnie scena fajnie pomyślana, ale ja nie czułam NIC - totalnie NIC, jakby jej (Kulig) środki wyrazu w ogóle do mnie nie trafiały.

Gość gość
Fajna babka i ma w sobie to cos co zwraca uwage. Ma charyzme. Jedna z najlepszych aktorek w Pl bo Kulesza i Korzuchowska sie juz koncza. :( Teraz jej kolej.

Gość gość
Ja tez nie bardzo, choc uwazam ja za dobra aktorkę, ale sa przynajmnij rowniue dobre. Ale moze wynuika stad, ze gra w dobrym filmie,( grała tez w Klerze i w Rozy, wiec jest przez to znana na świecie. No i sympatyczna.

Gość gość
Sekret tkwi w promotion ing

Gość gość
Chyba to, ze jest naturalna, nie perfekcyjna w urodzie, potrafi pokazac sie bez makijazu, to teraz rzadkość, a swiat ma dosyc identycznych zrobionych sztucznych kobiet. Gra równiez naturalnie.

Gość gość
Też nie kumam, kiepska aktorka.

Gość gość
Moze nie genialna, ale na pewno nie kiepska.

Gość gość
Ja ją pierwszy raz widziałam w Sponsoringu. Do dzisiaj kojarzy mi się tylko z jedną sceną i jakoś ciężko mi się przestawić. Pewnie gdyby tam nie zagrała takich scen to bym ją kojarzyła bardzo pozytywnie, bo jest sympatyczna, nie idealna i wydaje się być dobrym człowiekiem:)