Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mezczyzne a tesknie za Ex

Polecane posty

Gość gość

Bylam z nim tylko 6 mies .Rozstalismy sie w kwietniu w poniedzialek w piatek kupowalam auto...A w sierpniu poznalam Faceta ktory za mna jest bardzo.Tylko ze tesknie za EX nigdy nikogo tak nie czulam cala soba jak jego.Byl pierwszym mezczyzna ktory byl dla mnie najlepszy...Gdy go dotykalam drazalam a gdy ja jego tez drzal...Seks to byl siwy dym nigdy takiego seksu nie mialam.Z nim moge miec dzieci slub i zdobywac swiat. Nawet bylabym w stanie z nim wyjechac i zaczac od 0 gdzies Kanada Australia Skandynawia.Kazdego dnia za nim tesknie.Kazdego dnia o nim mysle/Raz nawet siedzac kolo swojego faceta siedzialam i myslalam o Ex tesknilam a tesknota byla tak odczuwalna ze dotykala mnie cala tesknota byla tak silna..takiej tesknoty niegdy nie zaznalam... ze bylam w stanie pisac.Ale sie powstrzymalam.Moje uczucia do niego byly prawdziwe ale czy jego do mnie nie wiem...Nie wiem czy byl falszywy czy prawdziwy...Poszlo o p*****le i sie rozstalismy.Kiedy go spotakalam w Pubie wzielami wyszlam.Dalej boli.Tesknota ogromna

Gość gość
No, fajna historia.