Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dotknął mnie szef dziś a ja

Polecane posty

Gość gość

Pracuje od 2 Miesiecy. Szef jest młody i przystojny. Zawsze pogadamy , pozartujemy. Siedzę obok niego w pokoju i jak przechodzi to puści żartem oczko albo patrzy się na mnie prosto w oczy i to tak trwa kilka sekund. Dziś byłam sama w pokoju bo koleżanka miała wolne. Wpadł do mnie zapytał co słychać , obrócił moje krzesło w swoją stronę i zaczął mnie dotykać za włosy z tyłu więc zażartowałam że zaraz ja go rozstrzepie. On się nadstawił a ja go rozstrzepalam. Pożartowaliśmy jeszcze i poszedł. Oczywiście nikt tego nie widział. Ale teraz się tak zastanawiam czy to normalne zachowanie

Gość gość
Roztrzepałaś go? Myslę ze już wkrótce mu wytrzepiesz i on ciebie przetrzepie. Z twojej wypowiedzi wynika że nie miałabyś nic przeciwko. Czy dobrze rozumiem?

Gość gość
Co to znaczy rozstrzepie ? :o Co masz na mysli ?

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
Normalnie spodnie i bluzka. To takie żarty. Oczywiście że nie

Gość gość
Dowiedz się czy nie ma żony. Jak nie, to daj się ponieść emocjom

Gość daj mu doopy
nadstaw mu tyłek jak grzeczna dziewczynka, podwyżke i awans masz zapewniony

Gość gość
Moze kolezanka tez z nim sypia. Dowiedz sie koniecznie, nie ma nic gorszego niz zazdrosna kolezanka z zespolu.

Gość gość
Jesli jest singlem to kuj zelazo poki gorace!bo inaczej kolezanka bedzie je kula i zabierze ciacho sprzed nosa.ale jesli ma zoneczy dziewczyne to odpusc sobie, nie warto

Gość gość
Poszłam do pracy więc nie mogę sobie pozwolić na takie rzeczy mimo że mi się podoba

Gość gość
Puściłaś soki jak dotknął :)

Gość gość
Szef ją dotknął!! Co teraz będzie, co powiedzą ludzie !! Pierścionek zaręczynowy jest na pewno tylko kwestią czasu !!!

Gość gość
Fajna praca gdzie sie miziacie z szefem i dajecie sobie po pupie, tez bym taka chciala!pewnie mu siedzicie na kolanach jak trzeba cos wspolnie przejrzec i czasem buzi sobie dajecie.ja takiego szefa nigdy nie mialam, powtarzalny w wielu miejscach typ to wielki gruby stary dziad zatrudniajacy "mlodych" zeby ich tresowac, oszukiwac na wyplacie i nie przejmowac sie ich zdaniem.

Gość gość
Wielkie rzeczy, nas wszystkie kierownik przytula i caluje w czolo, a szef dzisiaj rano wpadl jak bomba, pogilgotal mnie po brzuszku, kolezance dal klapsa, wzial papiery i wybiegl.normalny dzien jak co dzien