Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
I się wyjaśniło gitarzysta poprawia kobietom urodę ;)

Przychodzi chłop do lekarza. Na komendę opuszcza galoty, pochyla się do kąta prostego i czeka jak na egzekucję. Lekarka strzela gumowymi rękawiczkami i… bach! W gabinecie otwierają się drzwi. Wchodzi asystentka z inną pacjentką, z korytarza z pięć innych głów nie może uwierzyć, jak śmiesznie wygląda od przodu facet badany per rectum. Mężczyzna kurczy się w zakłopotaniu i słyszy od nietrącącej rezonu lekarki: "Wypnie!!! Niech nie kuli jak piesek przy kupci!"

Gość gość
A ja myślałam ze gitarzysta to gin bo jakoś ględzi tak jak oni :D

Gość gość
20.46. Bujaj się :D

W cywilizowanej, partnerskiej relacji lekarz-pacjent, ten komunikat powinien raczej brzmieć: "Proszę wypiąć się trochę mocniej" (i tu, opcjonalnie, urocza metafora z pieskiem). Jednak forma bezosobowa natychmiast ustawia pacjenta w roli bezbronnego petenta. Kto choć raz nie słyszał u lekarza: "Niech zakaszle", "niech siada", "niech się rozbierze", najwyraźniej cieszy się końskim zdrowiem i jest złotym płatnikiem ZUS-u.

Profesor Jan Miodek, językoznawca podkreśla, że kiedyś w formie "niech zrobi" zwracano się do ludzi niższego stanu. O tak: "Niech Jan weźmie widły i niech w końcu przerzuci tę gnojówkę". Pospólstwo też mogło zacząć zdanie od "niech" do szlachcica, ale tylko jeśli brzmiało ono: "Niech żyje!". - Dziś taka asymetria w komunikacji tę komunikację zaburza. No i używanie form bezosobowych jest zwyczajnie niegrzeczne - podkreśla prof. Miodek.

Gość gość
Dobrze że moja matka tego mie widzi !

Alicja, hmm tęsknie za Tobą. Nic sobie nie ubzdurałaś zawsze wina jest z dwóch stron, idź na tą wizytę jeśli chcesz o nim zapomnieć to pierś do przodu relanium przed wizytą i zrób mu to samo co on Tobie! Nie uciekaj bo wiecznie będziesz żyła w niepewności!

Gość gość
Zaakceptowałabym gdyby było gdzie indziej w ciele. A propo jesteś chirurg plastyczny? Jeśli chcesz się specjalizować znam miejsce w którym wykonują najlepsze operacje plastyczne na świecie pod względem jakości i estetyka. Uwielbiam operacjach, gdybym byłam młodsza zrobiłabym to z miłością. Oglądam wiele filmów z operacji na YouTube i uwielbiam to. Ta walizka ze wszystkimi urządzeniami jest the best. Safi.

Gość gość
20.55 teraz juz wiem, dlaczego twój lekarz trzyma się od Ciebie z daleka Ha, ha...

Gitarzysta, nas jest bardzo ciężko zrozumieć no bo wiesz = ja niby chcę ale nie jestem pewna, skoro nie jestem pewna to chyba nie chcę, nie no chcę chyba że nie chcę hymmm rozumiesz :D :D

Gość gość
Perkusisto wydawało ci się ze twoja pacjentka tu pisze?

Gość gość gitarzysta
Cyferko nie jestem ginekoligiem .Siadła mi psychika dlatego stąd uciekam.Nie mam do nikogo złości tylko do siebie.Do niej stosunku nie zmiemiłem jest dla mnie ważna. safi nic do Ciebie nulie mam to był taki ,,szybki,, żart.

Gość gość
Tak jej tu nie ma załapałem :D uciekam wszystko sobie ubzdurałem gitarzysta

Gość gość
Ciekawe czy ten ginekolog z 3 dzieci tu zagłada Hop hop ... odezwij się. Napisz co ubCiebie

Gość gość
Szkoda. Myślałam że już mam się przygotować :) . Szczerze, szukalam nawet dobrego chirurga plastycznego, a 50% zniżki byłoby świetnym prezente :). Safi.

Gitarzysta, ja nie pytam kim jesteś będziesz chciał to napiszesz nic na siłę. A psychika hmm jesteś wykończony myśleniem, planowaniem, układaniem różnych scenariuszy i ciągle żyjesz w niepewności to nie forum tylko życie ;)

Gość gośćPerkusista
Jestem tu od niedawna i naprawdę można tu zwariować. Wmawiaja ci coś.... Piszesz ze nie to i tak powiedzą ci ze się mylisz. Trzeba uciekać bo zaraz nas w pary będą łączyć hehe ;) Nie napewno nie pisała tu :D ale wy wiecie lepiej. Cyferko nic do Ciebie nie mam jak cie obraziłem to przepraszam. Idę bo będę musiał kolegę psychiatre prosić o pomoc hehe :P Dobranoc.

Gość gość
Gitarzysta jej nie ma. A nasza przyjaźń? Dziękuję za rozważenia! Żegnaj gitarzysta. Safi.

Perkusista, nikt Ci nic nie wmawia a w pary wszystkich łączą ;) Zwariować oczywiście że można jak wszystko bierzesz do siebie, musisz mieć dystans i nauczyć się że forum to tylko odskocznia ;) A u kolegi psychiatry mi możesz wizytę zarezerwować! :D

Gość gość
Tak jej tu nie ma załapałem :D uciekam wszystko sobie ubzdurałem gitarzysta

Gość gość
W pierwszym temacie pisali fajnie lekarze. Gdzie oni ???

Gość gość
Dziewczyny jakiej specjalizacji lek. szukacie ? Napiszcie. Zrobimy porządek

Gość gość gitarzysta
Naprawdę przykro mi się zrobiło jak zaczeliście skakać do siebie .Nie dawno były dziubki , miłe słowa a zrobiło się nie przyjemnie.Ja to przeczówałem .Każdy ma inny charakter i oczekuje czegoś innego.Wszyscy dopasowują wpisy do siebie ale i tak nikt od nilogo nie wymaga żeby się przedstawił z imienia i nazwiska.Mnie coś innego dołuje i nie daje spokoju i mimowolnie tu zaglądam.Nie szukam tu miłości między wierszami można się doczytać o co mi chodzi.Pojawił się ktoś w moim życiu i z racji tego tu zajrzałem.Wzdycham do niej ale tylko tak mogę sobie troszeczkę ,,ulżyć" nigdy bym jej nie zrobił krzywdy bo się jak dureń dałem zauroczyć.Może mi przejdzie.Trzymajcie się.A ty Safi masz buziaka na zgodę :*

Gość gośćPerkusista
Nie będę ryzykowł bo kolega stwierdzi że będę musiał iść do psychiatryka heh :D ;) . Piszcie tu sobie to wasz świat nie mój. Ja w realnym świecie muszę sobie poradzić.Ale przyznam że ciekawie było chodź wystraszyłem się że będę zaraz miał nowa dziewczynę czy che czy nie hehe ;) :D. Cyferko no problem mówisz i masz ;) Buziaki dziewczyny