Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylvanaaa

Biała Kurtka

Polecane posty

Gość Sylvanaaa

Hej. Co myślicie o białej kurtce na zimę? Zastanawiam się nad zakupem właśnie białej kurtki ponieważ podobają mi się ogólnie jasne kurtki,a białe to już w ogóle super. Koleżanka stwierdziła że biała kurtka to tak na jedną zimę bo później to już się nadaje tylko do pieca. No i nie wiem co robić :( Czy to faktycznie tak jest?

Gość marawstala
Nie przepadam za bielą, ale niektorym jest w niej ładnie : )

Gość Sylvanaaa
Ktoś się jeszcze wypowie? Nie wieżę że nigdy nie miałyście białej kurtki na zimę

Gość gość
Trza dbać, brud i biel nie wchodzi w grę na czerń praktyczna ale jeśli dbasz o rzeczy to w bieli będziesz ślicznie wyglądać.

Gość gość
Brudzi sie zdecydowanie szybciej ale jesli bedzie dobrej jakosci to pranie napewno jej nie zaszkodz. Jesli lubisz to kup i nie zastanawiaj sie . To nie zamazpojscie, to tylko jawalek szmaty:)

Gość Sylvanaaa
No niby to nie zamążpójście, ale kurtki jednak trochę kosztują. Ja nie kupuję kurtek zbyt często i jak już kupię to chodzę w niej kilka lat. Dlatego pytam czy z białymi kurtkami faktycznie jest tak że po jednej zimie nadają się już tylko do pieca. Bo nie uśmiecha mi się kupować kurtkę, którą po jednym sezonie będę musiała spalić

Gość PPK
Biała kurtka, biała torebka i białe kozaki. ;)

Gość gość
napewno malo praktyczna jest,bo szybko sie brudzi.A poza tym fanka bialych ubran nie jestem,ale jak lubisz to nie kieruj sie opinia innych,tylko kupuj