Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominica888 usunela poprzedni temat

Polecane posty

Gość gość

Nasza gwiazda usunela poprzednia dyskusje. Zapraszam do kolejnej. Mówcie co wiecie. Niech nie mydli nam oczu na insta ;) P.S znalazłam jej ogłoszenia na sponsoraszukam.pl miala foto z mieszkania w ktorym mieszka z twarza. takie jak wrzuca na insta. Ale myśle że ktoś mógł ukraść. Nie osądzam.

Gość gość
Zalosne babsko

Gość Ciekawska

A co tam w poprzednim poście było ? Napiszcie proszę w skrócie bo nie zdążyłam przeczytać ;) kto to jest ta Dominika? Skąd się wzięła taka jej popularnosc? Przecież każde zdjęcie powykrzywiane jest od photoshopa te nogi wydłużone to jakaś masakra - wyglada jak kaleka . Czy ludzie tego nie widza ? Wystarczy na zdjęcia sprzed dwóch lat spojrzeć ze to karzeł z normalnymi nogami a nie to co teraz pokazuje jakby na szczudłach była . Oczywiście jakikolwiek komentarza z pytaniem o wykrzywione ściany i lustra kończy się zablokowaniem .... co o niej wiecie ???

Gość Olena

Byla napisana cala prawda. Ze rzucila pierwszego meza bo trafil do aresztu. Jej ovecny jest ćpunem i oszustem. Ona jest tepa dzida ktora nawet angielskiego jie zna. Pisali tam ludzie ktorzy ja znali i mowili ze to psychicznie chora materialistka.

Gość Gosc

No ze psychicznie chora to widać po zdjęciach na których wyglada jak kościotrup - widać ze strasznie zakompleksiona - a ten obecny to Robert Kisiel - pilot którego przez większość roku w domu nie ma wiec układ idealny dla niej - ma kasę od dwa razy starszego dziada a nie musi przez większość roku niczym się odpłacać .... a taka wielka miłość na pokaz - śmiech na sali ! Żałuje ze nie zdążyłam przeczytać czegoś więcej - bo od dawna mnie ciekawi skąd jej fenomen i coś więcej o niej chciałam się dowiedzieć ....

Gość domi

i juz dominika zadziałała. skonczyla dziennikarstwo wiec pewnie ma wtyki na kafeterii.zaczyna spamowac abysmy sie zniechcecili i nic nie pisali

Gość Gosc

A kim ona jest i skąd się wzięła ? I jeszcze ciekawa jestem co się stało z jej tatuażami ? Na dawnych zdjęciach widać ze ma ich pare na rękach a na nowych już nie . Usunęła ? Może mężuś kazał ? Wogole ostatnio wyglada jak szkielet , już twarz zasłania jak może . Kiedyś jesczze normalnie wyglądała .... czy ona ma wogole jakiś zawód ? A jej mąż ? Przecież pensja pilota nawet najlepsza na takie życie i luksusy nie wystarczyłaby .... kto ma więcej wiedzy na jej temat ? Napiszcie coś 

Gość Gosc

Jak ktoś śmie napisać negatywny komentarz dotyczący jej wyglądu to od razu blokuje . Ja raz zapytałam czemu wokół niej cała winda powykrzywiana ( oczywiście od photoshopa ) i od razu mnie zablokowała 

Gość saw

a coś na temat jej wyglądu oraz tego jaką ma dietę. wcale nie wygląda tak źle. 

Gość Gosc

Zależy co kto lubi - dla mnie za chuda troche  już pod anireksje podchodzi .... te zapadnięte policzki no i dodatkowo wszystkie zdjęcia obrobione w photoshopie żeby się jeszcze bardziej wychudzic na zdjęciu - to już napewno zaburzenie jakieś . Te nogi wydłużone wyglądają komicznie . Wiadomo żeby tak wyglądać trzeba się głodzić wiec dieta to pewnie dwa pomidory dziennie 

Gość Gośc

Hahaha faktycznie. Przejrzałam cały jej profil i winda mega powykrzywiana w każda stronę. Wie ktoś o niej cokolwiek? Bo w internecie pusto, wiec pewnie trzyma na tym rękę... 

Gość xyz

http://lecivil.pl/dominika-kisiel-instagram-to-tylko-pasja-w-zyciu-najwazniejsza-jest-rodzina/ w Internecie można znaleźć wywiad z Dominiką

Gość polki

tylko że ten wywiad jest tak zakłamany jak cała ona... prawda jest o 180 stopni inna...

Gość gość

na tej stronie lecivil jest również wywiad z jej mężem,  to samo nazwisko

Gość Gosc
Dnia 29.03.2019 o 22:11, Gość polki napisał:

tylko że ten wywiad jest tak zakłamany jak cała ona... prawda jest o 180 stopni inna...

Napisz coś więcej ! Nic na jej temat nie można znaleźć a coś czuje ze możesz wiedzieć więcej ;) 

Gość Nsjdjdnsj

Nie wiem po co zaczela te nogi wydluzac totalna glupota