Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwe jest plamienie zamiast okresu na początku ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Czyli taki "nietypowy" okres, w sensie, że nie ma typowej krwi nawet tylko takie plamienie na brązowo? Możliwa jest w ogole wtedy ciaża, czy raczej to sie wyklucza?

Gość gość
Tak , ja tak miałam w 32dc i było to plamienie implantacyjne z tym że do zapłodnienia doszło 25dc a ovu była 26dc , cykle mam 31d ,więc jest to możliwe jeżeli do zapłodnienia dojdzie na kilka sni przes terminem @ ale nie każdy ma plamienie implantacyjne

Gość gość
To jeszcze raz ja gość 11:49 była to plama krwi delikatne krwawienie , żadne brązowe plamienia ale każdy może ma inaczej ą

Gość gość
Hej mam problem staramy sie z mezem o dziecko mam wysoka prolaktyne i jem norprolac a od 16 do 25 dnia cyklu duphaston. Ostatnie dwie msc jak w zegarku , ten trzeci cykl jest dziwny od 15 dnia cyklu mialam plamienia (czerwone) do 29 w dniu spodziewanej msc plamienia ustaly jedynie na wkladce delikatne brazowe 30 dc nic zero plamien dzis 36 dc a ja dalej msc nie mam sluz wodnisty nie czuje zebym dostala robilam dwa testy nehatywne ktos mial podobnie? w srode jade do ginekologa ale strasznie mnie to niepokoi