Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oddalybyscie zarodki za kase ?

Polecane posty

Gość gość

Jak bylam w trudnej sytuacji to przeszlo mi to przez glowe.

Gość gość
komórki jajowe jasne, ale mężczyzni w mojej rodzinie są mocno obciązenia rakami - tato miał raka zoladka, dziadek raka kosci a drugi stwardnienie rozsiane. Lepiej nie przekazywać dalej tych genów

Gość gość
Nie oddałabym bo nie mam takiej potrzeby ale skorzystałabym z komórki dawczyni przy in vitro. Jak chcesz to oddaj, pomożesz wielu parom a pobranie nic nie boli bo miałam pobierane kilka razy. Zasypiasz na 10 min budzisz się i już po wszystkim

Gość gość
Ale mowia, ze punkcja boli. Nie mozna sie potem ruszac. Mam 3 zdrowych dzieci. Jestem mloda. Wiecie jak wyglada ten program ?

Gość gość
Nie, bo mało mnie interesuje, że ktoś nie może mieć dzieci. Ja swoje mam i własnego materiału genetycznego nie mam potrzeby oddawać.

Gość gość
Jakie to uczucie w ogole :/ ktos urodzi dziecko podobne do mnie i moich dzieci...

Gość gość
Dzieci to osobni ludzie a nie wasze klony wiec nie przerywajcie tak. A punkcja tak jak napisałam nie boli bo miałam kilka razy punkcję, wszystko jest pod narkoza wiec jak może bolec???

Gość gość
gość dziś nie zesraj sie

Gość gość
Cos ty taka niemila ?

Gość gość
11:42 Jak chcesz to sobie oddawaj. Ja nie oddam, bo to nie mój problem, że ktoś nie może mieć dzieci. Widocznie natura na to nie pozwala i tyle.

Gość gość
edit: do gość dziś

Gość gość
To chyba jednak delikatny temat :/

Gość gość
gość dziś bezpłodność z przyczyn naturalnych to 10% wszystkich przypadków bezpłodności, reszta to przyczyny środowiskowe spowodowane zatruciem a winni są wszyscy, min ty paląc śmieciami w piecu lub mężuś jeżdżący samochodem z dieslem

Gość gość
11:43 Czyżby urażona bezpłodna? Tak, mało mnie interesuje, że ktoś nie może mieć dzieci i mam w nosie, że ktoś mógłby potrzebować moich komórek (mogłabym być dawczynią, bo jestem całkowicie zdrowa).

Gość gość
gość dziś typowa debilka - wszędzie sobie dopowiada i dopisuje bzdury :)

Gość gość
11:47 Pudło. Nie mam pieca i mój mąż nie jeździ dieslem. I już się tak nie denerwuj, bo będziesz miała jeszcze większe problemy z zajściem w ciążę. Hahahaha

Gość gość
gość dziś dobrze robisz, lepiej nie rozsiewać tak prostackich i śmieciowych genów

Gość gość
11:49 Weź Ty się może nie rozmnażaj, bo jedyne co przekażesz to gen idiotyzmu.

Gość gość
gość dziś dobrze, bo juz nie chce miec więcej dzieci :) mam ile planowałam :)

Gość gość
11:51 Jak widać Ty swoich genów nie przekazujesz, bo jesteś bezpłodna, a tym samym nic nie warta jako kobieta. Normalna kobieta potrafi spłodzić dziecko w sposób naturalny. Ty jesteś jakaś wybrakowana.

Gość gość
gość dziś :O kłocisz sie z faktami? wow, inteligencja -100

Gość gość
gość dziś zdrowo ci sie mógz dzis popierdolił widac skoro stawiasz diagnozy z jednego posta :) wróżka normalnie :D i debilka przy okazji

Gość gość
zapomniałaś dodac "bezpłodniczko" trolico

Gość gość
Hahaha dobrze jej napisalyscie. Lepiej niech takich wrednych genów nie przekazuje. Ale takie przeważnie się rozmnażają jak kundle przydrożne albo chwasty, wszędzie ich pełno i nie maja problemów z rozmnażaniem.

Gość gość
bachorów naklepała ale na kafe ma czas pisać i jadem pluć. widac co za matka z niej, dzieci tylko szkoda , zaniedbane. suka jest lepsza matka niz ona

Gość gość
to ta co ma meza- Sebxia co dreczył sąsiada - niepełnosprawnego staruszka. i jeszcze sie tym chwaliła :O

Gość gość
zazwyczaj jak nie mają nic do zaoferowania to naklepią dzieci i siedzą w domu na utrzymaniu męża.a ta jeszcze jak dumna .jakby miała z czego.

Gość gość
Jest dumna bo to dla niej osiągniecie życiowe rozłożenie nóg i rozluźnienie zwieraczy coby sebix mogl sobie włożyć gliste i poużywać kilka sekund

Gość gość
Jezu co wy wszystkie wypisujecie. Dobra nie ma co. Pa.

Gość gość
11:58 I znowu pudło, mam jedno dziecko i więcej nie zamierzam. To ja zapytam również. Dlaczego siedzisz na kafe zamiast zająć się swoimi dziećmi? Pewnie biegają w samopas, a matka piłuje pysk na forum internetowym. Lepiej idź obiad gotować, bo Janusz z pracy na produkcji wróci i będzie niewesoło.