Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pomocy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witajcie Jestem w 3 letnim zwi膮zku, ale moja dziewczyna ci膮gle si臋 kloci si臋 ze mn膮 o byle jakie g艂upoty, woli i艣膰 do kole偶anek ni偶 siedzie膰 ze mn膮 (pracuje sporo i te偶 bym chcia艂 sp臋dzi膰 z ni膮 czas) spotyka si臋 te偶 z kolesiami ale m贸wi, 偶e to tylko 'koledzy' a ja widz臋 jak na ni膮 patrz膮 ale wtedy znowu k艂贸tnia. Nie docenia mnie, traktuje jak 艣miecia, ja bym dla niej obr贸ci艂 ca艂y 艣wiat ale wtedy ona narzeka艂aby, 偶e jest do g贸ry nogami. Kocham j膮 a ona chyba mnie te偶 ale my艣l臋, 偶e w tej sytuacji uczucie nie jest takie wa偶ne skoro od 8 miesi臋cy tak jest jak w艂a艣nie napisa艂em mimo, 偶e kilka razy chcia艂em rozmawia膰 na spokojnie i mia艂o by膰 inaczej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Ma艂a
Daj sobie z ni膮 spok贸j bo jak z ni膮 zostaniesz to ju偶 tak b臋dziesz mia艂 ca艂e 偶ycie. Pewnie Ci臋 kocha ale nie na tyle 偶eby艣 by艂 dla niej ca艂ym 艣wiatem. B臋dziesz tylko cierpia艂 p贸藕niej ca艂e 偶ycie. A wida膰 偶e jeste艣 dobry facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdrad藕 ja to ci臋 zacznie "kocha膰"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ma艂a
No, ca艂kiem cenna rada. Mo偶e zazdro艣膰 j膮 ruszy i otworzy wreszcie oczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wsp贸艂cze艣ni ludzie nie bardzo maj膮 poj臋cie czym si臋 ko艅czy wyrachowanie, manipulanctwo i skrajny egoizm. A ko艅czy si臋 zawsze tak samo. Samotno艣ci膮, mordobiciem, zdebileniem albo kulka w leb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ma艂a
No rzeczywi艣cie g艂upia rada z t膮 zdrad膮 ale zr贸b co艣 偶eby poczu艂a si臋 troch臋 zagro偶ona, zazdrosna. Wyjd藕 gdzie艣 bez niej, powiedz 偶e jeste艣 um贸wiony, nie wdawaj si臋 w szczeg贸艂y, zr贸b tak raz, drugi, trzeci. Nie sied藕 i nie czekaj na ni膮 w domu. Ja tak musia艂am robi膰, bezczelnie wzbudza膰 zazdro艣膰 a potem nagle bum i jeden SMS za drugim dostawa艂am od niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie s艂uchaj g艂upich rad o wychodzeniu, tylko zostaw szmat臋 bo to nie 偶aden zwi膮zek, robisz za robocika :-D

Udost臋pnij ten post