Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego sklepu lubicie chodzić?

Polecane posty

Gość gość

ja nie lubię do biedronki, bo tłumy, brudno i bałagan, lidl też jakiś taki brzydki i smutny, choć na plus większy wybór niektórych produktów np dużo przypraw i ciekawe zdrowsze produkty. Taką w miarę dobrą ocenę ma u mnie Aldi, ale to głównie dlatego, że ma taki spokojniejszy klimat i w miarę dobry wybór, przypomina mi taki supersam, ale może to tylko mój pod blokiem jest taki, może inne są bardziej zalatane. Tylko czasem trzeba czekać na kogo w kasie, bo nikogo nie ma. Carrefour, mam tylko market, aż mi szkoda patrzeć jak dużo tam psujących sie warzyw np pożółkłych brokułów i to w cenie "normalnej" powinni obniżyć, żeby ktokolwiek to kupił. Kurczę, nie mam sklepu gdzie lubię chodzić, Aldi jest najlepszym ze słabych, ale też ma wady. Reszta sklepów daleko, Auchan jest ok bo ma kasy samoobsługowe i duży wybór, Kaufland to samo, ale ma strasznie mało miejsca na położenie zakupów po skasowaniu i trzeba pakować na wyścigi. Dlatego też samoobsługowa kasa to moja ulubiona opcja.

Gość gość
a i jeszcze polomarket, mało miejsca jak się ma wózek, plus za to, że to polski sklep i kasjerki jakieś takie milsze, może więcej zarabiają w polomarkecie cały czas na kogoś wpadam, bo jakoś mało tam miejsca

Gość gość
Ja tam najlepiej w Paputowie u Gochy wszystko jest