Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczny singiel

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - ja też w portale nie wierzę, nigdy tam nie byłam i nie będę. Z tym "słońcem":) to jednak uważaj, żeby Cię nie sparzyło. Jestem kobietą i wiem co piszę. Co do zawierania znajomości w necie to wszystko zależy od ludzi i ich tzw. "kultury" a tej niestety mało dzisiaj w relacjach międzyludzkich. Niestety takie czasy. Również pozdrawiam. Miło, że się odezwałeś. 6.47.

Gość gość
[12:06 Mam to nawet sprawdzone, co robic, zeby nie parzylo. Tak to wyglada byc kolega i byc sam na sam, obok kobiety, ktorej obecnosc cieszy. tTrudno powiedziec czy to szczescie czy pech. Mowie jej czasem cos milego. Nie moge byc za blisko, bo powiem cos za duzo. Chwilami moglbym powiedziec, ze ja kocham, ale mysle, ze mowia to moje oczy i nic nie musze dodawac. Ale cala atmosfere gasi przychodzacy do niej co jakis czas chlopak. Glupia sytuacja, ale przynajmniej jest milo. Przy niej nie obawiam sie gadac o glupotach, czymkolwiek. Tak, mam pecha, ktory wydaje mi sie byc szczesciem.

Gość gość
12.16-" Chwilami mógłbym powiedzieć, że ja kocham, ale myślę, że mówią to moje oczy i nic nie muszę dodawać" XX Sam widzisz, że wpadłeś po uszy! hehe Jestem kobietą i wiedziałam co piszę. Radzę z tym uważać i wyhamować w porę jeśli kobieta zajęta. Chyba, że prosisz się w życiu o kłopoty. Twoje życie- Twoja sprawa. 6.47.

Gość gość
No przeciez mam wyhamowane, nic nie robie czego mi nie wolno. Malo sie odzywam. Nie pisze.

Gość gość
3 lata minely.

Gość gość
13.44- wystarczy, że piszesz o tym a to powoduje na pewno u Ciebie cierpienie skoro napisałeś, że Twoje oczy mówią o tym, że ją kochasz. Ale to Twoja sprawa i chcesz cierpieć- to cierp.