Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzalozyciel

Tatuaż szok, za duży..

Polecane posty

Gość gośćzalozyciel

Hej, kilka dni temu zrobiłam sobie tatuaż. Decyzje podjęłam dość spontanicznie - uznałam ze to jest dobry moment. Teraz przeżywam szok, mam wrażenie ze tatuaż jest za duży. Sam wzór mi się podoba, od razu po zrobieniu byłam dumna, prezentowałam go. Tatuaż jest na wewnętrznej części przedramienia. Kiedy znajomi zaczęli mówić ze jest super, ze bardzo mi pasuje, ale jest całkiem spory to zaczęłam odczuwać lęk i wstyd - ze każdy zwraca na niego uwagę, ze może jest za duży... zastanawiam się czy potrzebuje czasu żeby go przyjac, oswoić się... proszę o wsparcie, wasze historie.

Gość gość
tatuowanie jest kretyńskie, a kolor tatuażu jest najbrzydszym kolorem na swiecie - kolor plam opadowych u trupa.

Gość gość
Przyzwyczaisz się - sama miałam lekkie zaskoczenie jak ludzie nagle zaczęli patrzeć mi się na nogę. To mija :) A do tego gościa od plam opadowych - jesteś w KAŻDYM temacie o tatuażach jaki widzałam na forum. Masz jakiś fetysz?!

Gość gość
Tatuaże są obrzydliwe. Nie pojmuje tej mody...

Gość gość
Niepojmowanie prostych rzeczy to częsta cecha osób głupich. Natura była dla ciebie niesprawiedliwa, nie twoja wina.