Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy umawianie sie na randki z facetami ma sens ?

Polecane posty

Gość gość

jestem nie za ladna nie ma pasji nic w zyciu nie osiagnelam czy taka kobiete jak ja faceci oleja?

Gość gość
Ja już przestałam się z kimkolwiek umawiać, bo i tak nie mam szans: - jestem raczej przeciętna - nie mam prawka - zarabiam najniższą krajową - nie mam ciekawych pasji - jestem płaska z przodu jak i z tyłu :D - i też niczego nie osiągnęłam w życiu (piona :))

Gość gość
Z takim mniemaniem o sobie to rzeczywiście nie chodźcie bo to bez sensu.

Gość gość44
co wy za glupoty gadacie ja sie umówię z każda stwór potwór aby mial otwór :):)

Gość gość
faceci maja duze wymagania i na pewno nie zainteresuja sie kobieta bez wyksztalcenia, ktora pracuje dorywczo czy fizycznie za najnizsza krajowa i nie ma nic do powiedzenia, na niczym sie nie zna, ma nudne i jalowe zycie, powiedzmy to sobie szczerze, nie tylko wyglad dla facetow sie liczy, to dawno obalony mit !

Gość gość
Jestem ładna nie brzydka mam pasje coś w życiu osiagnełam coś na zawsze jeszcze żaden facet mnie olał mam wykształcenie nie mam stałej pracy i czy faceci mnie olewają nie wręcz odwrotnie nie liczy się wykształcenie wygląd i praca wręcz przeciwnie wyglad sie trac***asje zawsze mozna miec nawt z wykształceniem mozna byc byle kim a nie mieć szczęscia w zyciu pasja wykształcenie i praca nie gwarantują szczescia w zyciu.

Gość gość
Dlaczego szukacie winy w sobie? Wiecie co... Ja bylam jak wy... Faktycznie faceci mnie olewali. Zmienilam podejście, teraz ja olewam ich. Tez nie chce mi się juz chodzić na randki. Po co kobiecie facet? Nie będzie wcale jak w komedii romantycznej. Nie będzie was wspierał, pomagał w domu, będzie tylko sciagal w dół