Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika  Jankowska

Mój pies ma luźny stolec. Czy to może być wina pokarmu?

Polecane posty

Gość Monika  Jankowska

Witam. Kupiłam 2 dni temu pieska. Z nim jest wszystko ok jednak od paru dni Ciapek ma luźny stolec. Ciapek nie wychodzi na ogródek się załatwić , nadal mój piesek chętnie się bawi i nie traci apetytu. Czy to może być wina pokarmu? Ciapek najchętniej je mięsne karmy. Dzisiaj mu dałam Pedigree ale nadal ma luźny stolec. Czy ktoś miał tak samo jak ja ze swoim psem? Dodam że rano też na spacerze zrobił luźną. Czy powinnam się martwić?

Gość Aleksandra Ostrowska
Stosowałaś Pedigree? Czy to jest dla niego na pewno dobra karma? Więc w takim razie musisz iść z nim do weta. Z moim psem też byłam u weta. Może to nie wina pokarmu tylko może powinnaś zacząć mu dawać wodę?

Gość Monika Jankowska
Dawałam mu wodę i mleczko ale po luźnym stolcu odstawiłam ale masz rację Ciapkowi potrzebny jest weterynarz Mój Ciapek musi faktycznie iść do weterynarza. Nie wiem co na to mój 18-letni syn ale muszę iść z nim do weterynarza bo dzisiaj Ciapek się czuje osłabiony. Mój syn ma 18 lat i też z Ciapkiem wychodzi na spacery. Sprawdzałam Ciapkowi czy ma mokry nosek , okazało się że jest suchy więc mój psiaczek musi mieć jakąś niestrawność po jakiejś karmie. Mój syn 18-letni powiedział że musi to być jakaś psia infekcja. Mój Ciapek ma 1,5 roku i jest Owczarkiem Niemieckim. Bardzo się o niego martwię. Mój biedny psiaczek

Gość Monika Jankowska
Tym razem rano obyło się bez weta. Ciapek czuje się wyśmienicie. Teraz podaję mu rozdrobnione żeberka i pierś z kurczaka.

Gość gość
A jak pokazałam mu moja musie to był w 7 -mym NIEBIE

Gość gość
nie dawaj psu mleka, a już zwłaszcza ŻADNYCH KOŚCI! Organizm psa nie toleruje kości, ani wołowych ani drobiowych!

Gość Wiktoria Dymek
Ja mam psa który jada Pedigree i też miał luźny stolec i poszłam z nim do weta. Mam tylko jedno pytanie: Gdzie kupiłaś swojego pupila?