Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwójne życie

Polecane posty

Gość gość

Mam dziecko z dziewczyną ale nie umiem jej tak pokochac jak kocham inną. Nie moge o tamtej zapomniec, czasami sam siebie oszukuje ze wcale jej nie kocham, ale zawsze przegrywam sam ze sobą. Spotykam sie z tą dziewczyną i sypiamy ze sobą. Ona jest cudowna, nie moge i nie chce przestac się z nią spotykac. Potrafimy całą noc kochać sie jak szaleni

Gość gość
a twoja dziewczyna wie ze przyprawiasz jej rogi?

Gość gość
podejrzewa coś bo nie chce z nią sypiać tylko z tamtą, ona mnie fascynuje, nie moge jej sobie wybic z glowy od lat, na samą mysl ze moglaby byc z innym mam ochote go zabic

Gość gość
zostaw dziecko i spadaj do tej lepszej............za jakiś czas zaczniesz tęsknić za tym, że miałeś wszystko............a został ci coraz gorszy seks i zgryzota. możesz przecież być niedzielnym tatusiem, takich jest wielu...że ona ze względu na wasze dziecko nie ułoży sobie życia jakby chciała.....a co tam. najważniejsze, że Ty do jakiegoś czasu będziesz ostro jeebał.

Gość gość
Seks z moją poprzednią kobietą za każdym razem jest coraz lepszy, robimy to godzinami, aż oboje nie mamy siły, szaleje za nią, sypiam z nią od kilku lat i wcale mi sie nie nudzi, wręcz przeciwnie. Nie jestem szczęśliwy w domu z matką mojego dziecka. Nie moge byc jej wierny i nie moge zapomniec o tamtej, nie przestane sie z nią spotykac, ona mnie uszczęsliwia

Gość gość
jeszcze tej dziecko zrobisz

Gość gość
A ja zazdroszczę udanego życia seksualnego, pal licho okoliczności. Stary, jeśli ona cię uszczęśliwia to kochaj się z nią ile wlezie. Na starość właśnie to ci pozostanie do wspominania. A jak z partnerką z dzieckiem ci się nie układa, to nie będzie się układać, nieważne, ile wysiłku w to włożysz. Zawsze będzie to na pół gwizdka, co najwyżej. Moralizujący tutaj dobrze o tym wiedzą. A życie jest za krótkie na to, by je tak marnować.

Gość gość
13:19 No i w końcu ktoś mądry ;) Nie układa mi się z matką dziecka od samego początku. Z każdym dniem uświadamiam sobie, że tylko moja była jest moją miłością i moim marzeniem, przy niej czuje sie spełniony, szczęśliwy, spokojny a jednocześnie zapewnia mi adrenaline, jest cudowna w łóżku, mega mnie kręci, zawsze mnie kręciła, z nią mam ochote robic dosłownie wszystko ;)