Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowalam się jak idiotka

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Pierwszy raz w życiu,zachowalam się jak idiotka uff . Spotykalam się z pewnym mężczyzną ,seks był nieziemski ,wszystko było w najlepszym porządku.. Nagłe przestał się odzywać,Nie odpisywał ns smsy .. Byłam coraz bardziej natarczywa .Kiedy wreszcie się odezwał tłumaczył,że jest bardzo zapracowany .Żebym zrozumiała...Oczywiście nie przestałam..dalej dzwoniłam i pisałam. Zależało mi na zaboj. W końcu nie wytrzymałam pojechałam do niego ..Nie było To w domu ..napisałam,że czekam ..że musimy porozmawiać..jak skończona idiotka..Na drugi dzień zadzwonił powiedział,że nie widzi szans na porozumienie.zebym nie dzwoniła więcej. Poszło mi w pięty..Mocno,kubeł zimnej wody..I tak pewnie mu nie zależało..Tylko nie odbierałam sygnałów..Dobra nauczka ,tylko czemu tak bolesna.. Spotkało was to kiedyś?

Gość gość
Nie. Nigdy.

Gość gość
wspolczuje cie, ale mam nadzieje, ze sie nie zakochalas i ze nie cierpisz tylko po prostu ci głupio przez twoje zachowanie

Gość gość
a widziałaś żeby mysz uciekała przed pastka?? bo tak właśnie wygląda to co napisałaś...

Gość sadm
on cie wyru...ł najzwyczajniej na świecie i gdzie była ta magiczna "kobieca intuicja"?

Gość gość
Mężczyźni nie lubią natrętnych kobiet którą się okazałaś.

Gość jurek T ogórek
facet nie docenił tego co miał, debil, inny cie doceni, bądź dalej sobą autorko

Gość gość
On debil, to ona kim jest? Weź ją sobie jurek bystrzaku :-D

Gość gość
zachowałas sie jak nawiedzona wariatka, gdy facet zadzwoni do mnie 3 razy pod rząd, nie czekając po pierwszym czy drugim na moją reakcję to ucinam i uciekam nawet jak boski, chyba ze dzwonil ze szpitala ze umiera i chcial sie pozegnac to ok, bo uznaje za desperacje namolnosc brak wyczucia itd a ty pewnie odezwalas sie z 9 razy