Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Was w życiu interesuje poza kasą,serialami i p****lami oraz plotami?

Polecane posty

Gość gość

Co Was w życiu interesuje poza kasą,serialami i p****lami oraz plotami?

Gość gość
Macie jakieś ciekawe zainteresowania ?? Bo na tym forum to tak większość wypisuje o takich banialukach ,ze szok ! Są tu jakieś osoby z którymi można fajnie pogadać na ciekawe tematy ??? Zainteresowani serialami ,plotkami,romansami,dramatami,życiem sąsiadów proszę nie udzielajcie się :)

Gość gość
składam kartony robie origami i inne cuda z papieru a ty?

Gość gość
Ze mną można pogadać na wiele tematów. Ale boli mnie to. Widzę jakie ludzie wybierają przekazy i wyłamuje się z większości niestety. Wolałbym być lemingiem jak wszyscy. Gadać o meczach z kumplami, chodzić na piwo i wodę w każdy piątek i mieć siano we łbie.

Gość gość
No i jak tu założysz jakiś ciekawy temat to debile Ci nie odpowiedzą. Tu trzeba gadać o dopie Maryny, g****ach, seksie itp. pamiętam jak kiedyś byli tu inteligentni ludzie, a potem to forum zeszło na psy.

Gość gość
No właśnie o to mi chodziło ...myślałam,ze sama tak uważam .Poprostu dno . Ja ogólnie strasznie ludzi lubie,raczej nie mam żadnych konfliktów w życiu z ludźmi ,ale jak czytam te tu...teksty to mnie przeraża .Zasatanawiam się czy ludzie tacy są w regału ,czy tylko tu zrzucają maski ...Aż dziecinne to .Kazdy lepszy od drugiego,każdy wie najlepiej ...wow ....nadawanie na partnerów,knucie zdrady ,zboczenia jakieś dziwne ...wyzwiska ...a jak już masz inne zdanie w temacie to ur******* się wulgaryzm ...

Gość gość
Serio,myślałam,ze na takim forum bardziej anonimowym ,można poznać fajnych ludzi ,którzy się no wstydzą nawiązywania znajomosci.Ze można znaleźć przyjaciół ,którzy są podobni do nas ,maja fajne pomysły,zainteresowania ,sposób na życie ,naucza czegoś nowego ...a tu bum bum bum

Gość gość
To forum jest jeden wielki syf. Kiedyś tu bywałem to można było tu ciekawie popisać. Potem zaczął się wysyp zboczonych i chorych tematów. Powtarzanie spamów o Namysłowie. Jak chcesz ciekawie pogadać to zapraszam na priv, jakby co to spokojnie. Jestem normalnym czlowiekiem, który cierpi po prostu na niedosyt ludzi, z którymi można pogadać po ludzku o czymś innym niż lemingi myślą w kółko. Czyli kasa, Facebook, telefon, Instagram, seks, sport, celebryci, auta i blogi.

Gość gość
No to lepiej Ty rzuć temat :) ja tu już kilka razy rzuciłam iż nakazałem się na celowniku ...aż się boje :)

Gość gość
Country ,muzyka country i dodatkowo instrumentalna :) Słuchana oczywiście w średnich decybelach :)