Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteś głupia

Polecane posty

Gość gość
Bekne w wiezieniu ,o rany ,co ty nie powiesz ? Nasza koleżanka kiedyś tak ,mówiła jak zawaliła robotę ,że ktoś beknie za to ! Numer masz z pewnością aktywny ,to pewne ,to ja numer zablokowałam na swoim,żebyś sku*wysynie mnie nie nekal ! Z kogo buca robisz ?Ze mnie ,czy z siebie ? Streczycielu,teraz za swoją ku**e robisz ,żeby mnie zmylić ? Zaplatałeś się ,to że kiece założysz i za babę robisz ,nie oznacza ,że cię nikt ,nie rozpozna gadzie !

Gość gość
podała swój numer wiec juz nie kombinuj bo wszyscy jej numer znają!

Gość gość
Nic wam nie pomoże udawanie głupków na forum ,grożeniem ,straszeniem mnie wiezieniem i Bóg wie jeszcze czym .Wiezienie to dla was przeznaczone miejsce, przestepcy !

Gość gość
19:09 Podała numer swój i wszyscy go znają ?Nie przeczę ! W googlach figuruje jako numer szkodliwy i nekajacy !Bronisz sutenera ,streczyciela ?Jesteś jedną z klaczy z jego stajni ? Zapewne !

Gość gość
co ty p********z? nie pogrąż aj się jeszcze bardziej!

Gość gość
19.26 co to z bzdury ? wiesz że mam prawi cie podać?

Gość gość
19:29 Podaj ,ale szybko ,jeszcze tego nie zrobiłeś /łaś ? Może wreszcie się to wszystko skończy ! Już nie jako Sylwia piszesz ? Tylko gość ? Nie właż i nie broń swojego stalkerskiego profilu ,nikt nie będzie cię ruszał !

Gość gość
19:28 Ja się pogrążam ? Od piertolenia po forach i zwodzeniu ludzi ,wy jesteście najlepsi ! Mistrze nad mistrzami ! Sutenerzy ,stręczyciele z klaczkami zarabiającymi na kamerkach na cudzy wizerunek ! Interes wam burzy ,stajnie rozwala ? Klaczki z Atlantydy ujawnia ? Nie może być ,toż to pomówienia i oszczerstwa same ! Podaj do sądu ,a ja udowodnię ,przedstawiając filmy waszych oznaczonych c*p ! Nie ja będę, wtedy sprawdzać, inni wasze c*py sprawdzą i porównają ! Zgłaszaj ,zgłaszaj ,niech was zamkną ,może wtedy większość internautów, bezpiecznych będzie !

Gość gość
nie podaje się swoich numerów tel. na forum numer można zmienić

Gość gość
Nie potrzeba będzie wtedy szukać innych dowodów na to, cwaniaki i przestępcy ! Wasze c**py wszystko załatwią i skąd i kto? Wszystko będzie jasne !

Gość gośćSylwias
20.03 tylko tyle potrafisz? ,,c**a '',k***a ,p***a?,jesteś chorym patologicznym chujem!! tyle ci powiem ! złamałeś w tym momencie prawo a numer mam zgłoszony z dowodem osobistym.Ty sobie c***a w majtkach sprawdz !odpowiesz mi za ZNIESŁAWIENIE!moje zdjęcia? ty jesteś p**********y! puknij się w łeb psychopato! już nie wiesz co wymyślić?idę rano do prawnika.!

Gość gość
19:54 Tylko numer podany na forum stalkera ,sutenera i stręczyciela ,cię zainteresował ? Reszta ujawnionych rewelacji cię nie obchodzi ? Ty też bronisz tego gada ? Też jesteś z nim zaprzyjaźniony ? Bardzo ciekawe ! Nikogo te informacje ,nie zastanowiły ,nikt wiedzieć więcej nie chce ? Wszyscy morda w kubeł ,choć wiedzą trzymają się w kupie ,nikt pary nie puszcza ,bo może sobie zaszkodzić ? A może boicie się ,że wam forum zamkną jak na Onecie ,więc lepiej się w to nie mieszać ? Bo co wtedy nieboraki zrobicie ? Gdzież pójdziecie ,żeby nudę zabić ?

Gość gośćSylwias
19.54 zmienić po co? numer zmieniają tylko manipulanci i osoby które łamią prawo.Podałam numer bo nie będzie w żywe oczy kłamał!!!Jest czarne na białym kim jestem ,wystarczy zadzwonić ,ja się prawdy nie boję.Mnie nie zniszczy!

Gość gość
20:10 Gorszy cię to ? Niemożliwe ! Od rana do nocy spamujesz fora góownem gownojadzie ,srasz innym do mordy ,poniżasz wyzywasz ,a jak ktoś tobie powie po imieniu to obraza ? Psychopata cię nęka ? No nie może tak być ,jak śmie zaraza jedna ! Na dodatek tak świetny interes wam rozwala ! ZABIJ , ZABIJ ! Nic innego teraz ,zrobić nie możesz !

Gość gość
20:13 No pewno ,że go nie zmienisz ,bo zmienić nie możesz ,on nie jest twój ,tylko "firmowy" ! Łowisz na niego przypadkowych jeleni i klaczki ,które mogą wam się przydać do interesu ? Z pewnością ,przecież przez te lata przerobiliście wszystko ! Co jakiś czas podajesz inny ,ale zawsze z tej samej firmy ! Pracujesz w telemarkecie zboku ?

Gość gość
No i przytkało forumowa damę ,tfu starego dziada w kiecy !

Gość gość
Stalking zglasza sie na policji. To akurat przestępstwo.

Gość gość
No pewno ,że się zgłasza , sutenerstwo , stręczycielstwo również ! Trzeba tylko sk********w złapać na gorącym uczynku ,a z tym jest trudniej ,bo mają sposoby ,widać lepsze niż mundurowi !

Gość gość
Proszę państwa ,kto wygra,kto wygra, tą nierówną walkę ,kto ma więcej sił ? Co za emocje ,anonimy odpadły w przedbiegu ,więc do ataku ruszyła Sylwia iiiiiiii się wyłożyła jak długa ,bo telefon telemarkera podała, jako swój ! Chciała siebie wspomóc , ale jak to bywa ,kłamstwo krótkie nogi ma ,więc tylko utwierdziła innych w tym ,że jest lewa i wymyślona przez zboków !

Gość gość
Przy takich oskarżeniach ,jak chanel ludźmi i czerpanie korzyści z nierządu , nie ujawnia się stałych swoich nicków, GŁĄBY !

Gość gość
handel ludźmi miało być ! SORRY!

Gość gość
Niczym mafiozo z sycylijskiej mafii z Chrystusem na ustach jako parasol / stąd nick parasolka / w cudzym życiu grzebie i zarabia na nim ! Myśli ,że tak już zostanie do końca, nikt mu nie podskoczy ,ani jemu ,ani jego przestępczej bandzie !

Gość gość
Tylko ta wredna "k**wa", na ogonie, ciągle im siedzi i nie mogą jej się pozbyć ,choć już wyczerpane maja możliwości wszystkie ,w walce ,żeby ją zniszczyć nie ustają wcale !

Gość gośćSylwias
firmowy? ja nie mam firmy a stalking owszem zgłosiłam i za to się mścisz gnoju!

Gość gośćSylwias
14.32 bluźnisz przeciwko Bogu ,mam nadzieję że Bóg ukaże cię za bluźnierstwo.

Gość gośćSylwias
14.11 to prawda ! to sa poważne rzeczy !skąd oni to biorą to ja nie wiem!

Gość gośćSylwias
co jeszcze Koniarczyk wymyślisz? było już o pedofilii,narkomani ,kradzieży ,gwałtach ,sutenerstwie,jakiś firmach ,handlu ludzmi , prostytucji co jeszcze no dalej! co jeszcze ? pomysły się skończyły? odpowiesz mi za to w pierdlu!!!!

Gość gość
Spiertalaj zboku , twoj czas jest już policzony ! O bluznierstwach i o przestepstwach twoich, tu jest mowa ,Myślisz ,że w ten sposób coś, jeszcze ugrasz ? Ch..u zwiednięty ? Spiertalaj !

Gość gośćSylwias
16.20 jesteś chory już nikt sie na twoje kłamstwa na mój temat nie nabierze!

Gość gość
Nie wycieraj sobie koniarczykiem mordy sk********e ,bo tylko się pogrążasz !Sutenerstwo i ,streczycielstwo piertoleniem na forum nie obronisz ,to zbyt duży kaliber ,żebyś go swoim goownem przykrył !