Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn 7 letni widzial mnie z kochankiem obiecał że nie powie ale co jeżeli tak

Polecane posty

Gość gość

Bardzo sie denerwuje. Nie chcialam aby tak sie dowiedzial, ja chce pierwsza zlozyc pozew o rozwod. Maz czuje ze mnie nie kocha, ciagle tylko prac, zarabianie pieniedzy, co roku coraz to drozsze wakacje, nowe auta, wykanczanie domu. A ja potrzebowalam jego, aby byl ze mna i rozpalam wiecie, plomien w zwiazku. Nie czulam i nie czuje tego. Pojawil sie on i wreszcie czuje sie doceniania. W piatek syn zostal w domu z lekka goraczka i bolacym gardlem, maz wyszedl do pracy i po jakis 2h przyjechal do mnie mnie moj K. zawsze uwazam jak syn jest w domu, byl u siebie w pokoju w oozku z tabletem, calowalam sie z kuchni i syn nagle wszedl. K szybko wyszedl, poszlam do syna, powiedzialam mu ze dziekowalam wujkowi za to ze przywiozl dla niego leki i aby nie mowil tacie bo tata jest zmeczony, nie wiem czy nie powie. Nie mowil jak maz wrocil w piatek z pracy, nicwczoraj, nic dzisiaj, jedziemy zaraz do tesciow na obiad. Czy dziecko moze cos takiego palnac?

Gość gość
jesteś typową polską kur'wą... materacem i worem na spermę. mały będzie miał do końca życia w oczach obraz matki ku'rwy zdradzającej ojca. to zostanie w jego pamięci do końca życia. i dobrze niech zna prawdę, że ma matkę ścierę do podłogi.

Gość gość
e, to daj namiary na tego swojego męża, szukam bogatego

Gość gość
Życzę Ci żeby syn się wygadał. Najpierw się jedno kończy, później drugie zaczyna. A dziecko powinno poznać "nowego tatusia" w zdecydowanie innych okolicznościach

Gość gość
Typowa polska kurea z ciebie. Maz tyra na twoja beznadziejns d**e kosztem swojego zdrowia.i czasu prywatnego a ta sie puszcza. Oby sie puscil po rozwodzie gola i wesola i ruszysz leniwe dupski do roboty.odrazu praca wybije ci glupoty z glowy i zobaczysz co stracilas.

Gość gość
Ale ty jesteś głupia autorko, masz wszystko ,ja w ogóle mogłabym nie współżyć byle tylko zarabiał pieniądze. Co ty jesteś nastolatka że potrzebujesz płomień w małżeństwie?

Gość gość
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem, nie prosilam o ocene, tylko o odpowiedzi, czy syn moze podkablowac, jak nie macie nic do powiedzenia to spadajce

Gość gość
lada moment autorka zostanie bez pieniedzy, a kochas szybko sie znudzi i zostanie sama i wtedy doceni prace mężą

Gość gość
Jeżeli miał gorączke to może zwal na gorączke???

Gość gość
No to.juz dawno bys zostala ukaniemowana bo takich kurw jak ty nie masz az tak duzo. Siedz x dupa w domu z nudow sobie kochanka znalazlas i teraz chcesz rozwodu. Boisz sie ze syn podkabluje i maz dostanie rozwod z twojej winy hehe czy zostaniesz gola i wesola. Zycze ci tedgogo z calleego serca.Kochas sie zmyje zreszta watpie ze bedzie zainteresowany tyrAnie na twoje beznadziejne dupsko.

Gość gość
Pewnie, że może zawsze i wszędzie, przecież to dziecko !!! A dzieci są nieobliczalne i szczere. Współczuję Twojej rodzinie,mężowi, synkowi i wszysktim bliskim którzy będą cierpieć po tym jak postąpisz ..... zdrada to jest nóż w plecy, to największe k******o. Są przeróżne terapie dla małżeństw, zwłaszcza jak ma się kasę. Płomień nie trwa wiecznie, któregoś dnia wygaśnie i zacznie się szara, smutna rzeczywistość.....

Gość gość
autorko nie motyle w brzuchu sa najwazniejsze a stabilne zycie u boku faceta który dba o finanse rodziny. Ty sie zwyczajnie znudziłas, tylko przemysl to dobrze zanim rozwalisz sobie zycie

Gość gość
oby syn powiedział ojcu. ja powiedziałem mamie gdy tato obsciskiwał się z "ciocią" ewą.. a miałem lat wtedy sześć.

Gość gość
Wszyscy naskoczyli standardowo na autorkę. Ale mezus oczywiście bez winy. Zaniedbał swoją kobietę, nie pielęgnował uczucia. O miłość trzeba dbać jak o kwiat inaczej uschnie. Ślepo zapatrzony w kase i wartości materialne zapomniał o tym co w życiu najważniejsze. Nie wierze ze nie można znaleźć przynajmniej pół godziny dziennie dla ukochanej osoby, które poświęci się tylko jej, bez telefonu w łapie, bez komputera, telewizora, sam na sam. Ale wy już zasrani prokuratorzy i żandarmi wydaliście wyrok.

Gość gość
Sprowadzanie kochanka do domu, w dodatku gdy jest dziecko, to najgorsze koorestvo, jakie może być

Gość gość
Autorko, ja rzucam w ciebie pierwsza kamieniem, bo nie puszczam się z nikim tak jak Ty. Jesteś niewarta szacunku i życzę Ci żeby syn wygadał się przy całej rodzinie.

Gość gość
No wlasnie, atakujecie autorke, ale ja widze wine jej meza. Sorry ale kobiete trzeba dbac a nie ZARABIAC bo pieniadze cie nie kochaja, a zona tak. Sam sobie zapracowal na taki los i mam nadzieje ze autorka dostanie polowe wszystkiego.

Gość gość
Nie dość, że jesteś k****iszonem, To jeszcze z rozdwojeniem jaźni- żenada

Gość gość
Kobieto, chore dziecko tabletem zajmujesz a sama kochanka w tym czasie przyjmujesz??? Nie wnikam w kwestie zdrady, że to świństwo okropne przekonałam się gdy zdradził mnie mąż. Ale jeszcze żeby się nie powstrzymać nawet jak opiekujesz się synem. I nie Ty nie przejmujesz się jak to ma syna wpłynie

Gość gość
Syn grał na tablecie, chciał więc mu pozwalam godzinę dziennie. To nie jest przestępstwo. Wszystkie takie mądre a tak naprawdę jesteście gorsze niż ja!

Gość gość
Mój syn ma 7 lat i w piątek też miał gorączkę. Mąż bardzo dużo pracuje, ale nigdy nie zrobilabym czegoś takiego jak autorka. Aż mi się gorąco zrobiło, żeby ktoś nie pomyślał, że to ja.

Gość gość
Ale łykacie jak pelikany pasty jakiegoś znudzonego stulejarza haha

Gość gość
15.58 a ja w pierwszej chwili pomyślałam, że ktoś znów próbuje mnie zniszczyć. Niestety ludzie nienawidzą nas, dlatego, że dobrze nam się powodzi. Autorka syna 7 lat, który też w piątek nie poszedł do szkoły z powodu gorączki.

Gość gość
Z Twoim kochasiem też po czasie motyle uciekną i zacznie się życie. Czy Ty naprawde chcesz zrezygnowac z dotychczasowego zycia dla krótkich unesień? A 7 latek to już duże dziecko, które może coś powiedzieć nawet za 2 miesiące, jak coś mu się przypomni lub z czymś takim sytuacja skojarzy.

Gość gość
A czy moge zrzucic wine na goraczke ze mu sie przewidzialo??

Gość gość
Ty serio??? skoro chcesz odejsc do kochanka, to odchodz od meza na co czekasz skoro taki zły jest??

Gość gość
To ta sama autorka co pisala ze dziecko widzialo jakiegos pana !!!

Gość gość
Przecież to prowokacja. Skąd się biorą takie p o j e b y