Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś jak człowiek przegrał to było to jasna sprawa

Polecane posty

Gość gość

i myślał jak się do tego przystosować.W dzisiejszych czasach,w których każdy uważa się za tak samo mądrego, fajnego nawet taka porażka nie jest możliwa.

Gość gość
ty jesteś porażką

Gość gość
Nie bądź taki pewny siebie, bo życie bywa zmienne, a zło wraca.

Gość gość
gość dziś Nie bądź taki pewny siebie, bo życie bywa zmienne, a zło wraca. x Uważaj, żeby nie wróciło do Ciebie to zło, które Ty wyrządzasz. Życie, jak sama piszesz, bywa zmienne, a zło wraca.

Gość gość
Ale ja nie wyrządzam nikomu żadnego zła. Nic do mnie nie wróci.

Gość gość
A ja myślę, że zło wraca do Ciebie na bieżąco. Wszystko to, co tu obraźliwego piszesz, wraca jak bumerang i uderza w Ciebie.

Gość gość
Najwięcej podłych, złych, obraźliwych, kłamliwych, brudnych i oszczerczych rzeczy piszesz ty. To nie może pozostać bez wpływu na twoje życie. Niezależnie od tego, ile tu jeszcze napiszesz postów i wątków. Istnieje jakaś nadrzędna, ponadludzka sprawiedliwość, która ci to wszystko odda. Oby nie po śmierci.

Gość gość
Do autora. Bo kiedys “dno” bylo solidne. Mowilo sie ze ktos znalasl sie na dnie (czyli nie moglo byc gorzej). Od takiego solidnego dna mozna sie bylo odbic. Moglo byc lepiej.. a dzisiejsze dno to jak bagienko. Niby juz dotykasz dna, ale jeszcze mozesz nizej i nizej... no I probuj sie od takiego dna odbic:)

Gość gość
to prawda,że dno było solidne,bo ludzie byli głupi i źli, ale byli doroslejsi, żona mogła na myśl o mężu chcieć skoczyć na głowe z balkonu, ale wiele chwil jak się dorabiali np.to wspominała,

Gość gość
ludziom zaczęło się robić za dobrze i w takie konflikty dorosłych wdal się jakiś zdziecinniały i zupełnie skretynialy czynnik