Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka00001

chłopak z czatu

Polecane posty

Gość Inka00001

Witam Was drogie kafeteriowiczki! Piszę tutaj post bo mam problem i liczę na trzeźwą ocenę sytuacji kogoś z boku. Mam 24 lata. Niedawno poznałam na czacie faceta - miły, 22 lata, super nam się rozmawiało. Kontakt się przedłużył. Już w pierwszej rozmowie mówił, że pochodzi ze Śląska ale na stałe mieszka w Niemczech, podobno od niecałych 2 lat. Chwalił się, że wybudował sobie tam dom i kupił sobie wymarzonego mustanga. Dziwne? Chwileczkę i do tego dojdziemy. Co on mial a co nie nie miało dla mnie znaczenia, mówić to sobie można, a poza tym dla mnie się liczyło porozumienie i to, że dobrze nam się rozmawiało. Kontakt trwał 2 tygodnie. Pisaliśmy codziennie. Mówił, że ustawia sobie tak czas żeby ze mną popisać, pisał gdy wracał z popołudniówki i pisaliśmy bardzo długo. W międzyczasie palnął też że ma niemieckie korzenie, nawet mi powiedział, że gdybym potrzebowała kasy to żebym waliła jak w dym, ze ma tu znajomą w urzędzie miasta i mógłby załatwić mi tu pracę. Pisaliśmy i było super. Oczywiście była wymiana zdjęć. Bardzo mu się spodobałam, on również wpadł mi w oko. Mój charakter bardzo mu przypasował. Był temat spotkania, gdy wpadnie do Polski. O facebooka czy nr telefonu nigdy nie prosił, właściwie takiego tematu nie było. Zbliżaliśmy się do siebie coraz bardziej. W końcu pewnego dnia zaczął uciekać. Zapytałam jaki ma problem. Powiedział, że chce ale się martwi jakby to było bo on raczej do Polski nie wroci, ja powiedzialam, że przeciez nigdy niczego nie wykluczałam, a on, że on chyba nie nadaje się na partnera, że spieprzył i musi pomyśleć nad tym co zrobił. Już się nie dowiedziałam o co chodzi, poza tym od 3 dni nie pojawia się na czacie. Teraz gdy o tym myślę, zastanawiam się czy nie padłam ofiarą jakiegoś cwaniaka, który zgrywał kogoś kim nie jest. Niemożliwe aby tak młody chłopak, w niecałe 2 lata w Niemczech urządził i zbudował dom i kupił drogie auto, nawiasem bardzo kosztowne w utrzymaniu. Zdjęcie z auta nawet nie wyglądało jak z jakiegoś drogiego auta, poza tym nawet się zastanawiam czy zdjęcia mogły być jego. Mam podejrzenia, że podał się za kogoś kim nie jest, a gdy zaczęło coś iskrzyć, uciekł, bo co niby zrobi. Co o tym uważacie? Proszę o szczere i merytoryczne odpowiedzi

Gość gość
Autorko, odpowiedziałaś sobie sama. Chłopak prawdopodobnie pisał nieprawdę o sobie i uciekł. Z tymi znajomościami z sieci tak właśnie bywa. Jest ktoś i znika z dnia na dzień by już się nie pojawić. Nie nigdy wierz w te wirtualne ściemy dopóki się z facetem nie spotkasz a i tak nie wszystko od razu będziesz wiedziała.

Gość Inka00001
Chyba najgorsza jest ta nagła ucieczka. Wolałabym już żeby powiedział mi prawdę, przynajmniej nie miałabym takiego mętliku w głowie. Czuję się okropnie bo mam wrażenie, że potraktował mnie jak kogoś kto poleci na jakieś bogactwa, a najbardziej boli to że rozmawiało nam się super i tym mnie ujął. Jedno mnie zastanawia - dlaczego np nie wolał napisać "sorry ale mi się odwidzialo" tylko uciekł z czata? Czego się boi? Przed czym ucieka?

Gość gość
16.45- ucieczka to typowe zachowania dla ludzi poznanych w sieci. Musisz to sobie uświadomić choć nie wszyscy tak się zachowują.

Gość Inka00001
Ale przed czym ucieka???

Gość gość
Ucieka przed prawdą.

Gość gość
Ciężka sprawa.. Może być 1000 różnych przyczyn. Spróbuj o nim zapomnieć i ogólnie to nie polecam czatować bo to strata czasu

Gość gość
po co na jakies czaty wlazisz? nie masz szans poznac kogos normalnie?moze poznal ladniejsza

Gość Inka00001
Może i siedzi tam dalej Ale pod innym nickiem. Może nawet zdjęcia nie były jego. Jest mi jedynie przykro. Może to prawda że na czacie siedzą sami nieudacznicy którzy próbują ubarwic sobie życie. Szkoda tylko ze kosztem innych :-(

Gość Inka00001
I nie sądzę aby chodziło o "inną ładniejsza" bo sprawa się zmieniła nagle z chwili na chwilę, jak wyczuł ze zblizylismy się do siebie. Sprawa mu się skomplikowala.

Gość gość
Na czacie zawsze tak jest :) starsi podają sie za mlodszych zeby wyludzic zdjecia ,niektorzy siedzą w pracy i sie nudzą i piszą z dziewczynami a żony mają .

Gość gość
Zajety, zonaty albo oblesne satyr Po 60-siatce, ktory chcial wyludzic fotki

Gość gość
21 lat i dom i mustang ? :D sąsiad 12 lat jezdzi do niemiec i dopiero teraz dom stawia ale daleka droga do tego. Nie mial 21 lat.raczej z 15 i jaja sobie robił

Gość gość
Na czacie każdy siedzi,wiele razy świadkiem byłem jak facet na czat wszedł bo mu kolega link podał .Wszedl na czat bo wyszedl z wiezienia i zony szuka ,7 lat siedzial

Gość Inka00001
15 to może nie miał to w mowie był rozwinięty i elokwentny i wydawał się osobą inteligentną, ale chyba musi mieć jakiś problem ze sobą skoro tak postępuje. Nagle z dnia na dzień zmiana frontu i sto powodów a potem ucieczka. Chyba już nie wiedział co robić dalej.