Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowilam nie jesc miesa a bardzo je lubie

Polecane posty

Gość gość

Podobno niezdrowe jest. Ale co zrobic jak sie tak bardzo uwielbia sosy miesne kotleciki zapiekanki. Jak nie zjem.miesa to chodze pol dnia glodna. A po takim.schabowym mam spokoj z 6h Ech...

Gość gość
To może ogranicz a nie wyrzucaj od razu mięsa z jadłospisu.Ja jem mięso tylko na obiad jakieś 2 lub trzy razy w tygodni.Żadnych szynek,kiełbasek czy paròwek też nie jem.

Gość gość
moze to jest mysl...

Gość gość
Jedz mieso bo ci cycki obwisną :-P :-D

Gość gość
Pewnie że tak tylko z początku będzie trudno

Gość gość
I bardzo dobrze, mądra decyzja! Godne pochwały, tak trzymaj. Ja też nie jem, zrezygnowałam z mięsa, chociaż rowniez bardzoo je lubiłam, aczkolwiek szkoda bylo mi tych zwierzątek, nie chciałam dłużej zasilać rynku i brać udział w tym mordzie :( więc mnie motywowało co innego w jego rzuceniu. Z początku było trudno, ale się przyzwyczaiłam, po dłuższym czasie zaczęło mnie od niego odpychać. Początki będą trudne.

Gość gość
Jest duzo rzeczy niezdrowych, nie tylko mieso. Mozesz po pierwsze poszukac zdrowszych mies, jak np. dziczyzna, baranina, wolowina. Po drugie, uzyskac wiedze, co jesc, zeby nie byc glodna. Widocznie umiesz gotowac tylko sycace potrawy miesne. Jesli brak Ci np. bialka, sa jeszcze sery i warzywa straczkowe.