Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce Go

Nie rozumie ze Go nie kocham i ze mnie bardzo skrzywdził

Polecane posty

Gość nie chce Go

Co zrobić zeby doszło do faceta ze Go nie kocham i ze nigdy z Nim nie bede za wieloletnią krzywde psych,kłamstwa,manipulacje,nielojalnosc i inne podłe zachowania? Wmawia sobie miłosc chociaz 100 razy pisałam Mu ze nie chce miec z Nim nic do czynienia jakby cos nie tak z psychiką miał

Gość gość
Przestań z nim gadać.

Gość gość
Mówi się nie rozumieM a nie nie rozumie. Jesteś z lubelskiego?

Gość gość
17.08 Raczej będzie on nie rozumie, czy on nie rozumiem?

Gość gość
Z on będzie ok

Gość gość
nie dociera bo jemu a zwłaszcza jego staremu zależy na układach z twoim ojcem i na tym żeby dorwać się do jego pieniędzy.Twoje uczucia mają tu najmniejsza role i twoje zdanie.

Gość nie chce Go
Chodzi o to ze ja jestem biedna a On bogaty chociaz moze nie uwierzycie natomiast to jak sie zachowywał w stosunku do mnie przez lata,ogromne cierpienie jakie musiałam znosic,zaborczosc,ciągłe kłamstwa niedyskrecja i tchórzostwo absolutnie skreslają Go w moich oczach.On mysli ze bogatego kazda kobieta bedzie kochała obojetnie czego by nie zrobil a ja naprawde nic do Niego oprócz bólu żalu i rozczarowania nie odczuwam.

Gość gość
nie biedna tylko ci się nie przelewa bo wyszłaś za biedaka ,zobacz wybudowałaś dom więc jednak coś masz ,im nie tyle chodzi o ciebie co , o to by wkupić się do twojej rodziny ,rozwalić tobie małżeństwo ,z przychylnością twoich starych pożenić was i już ma swój cel osiągnięty ,byleby była kasa twojego starego i układy.Stale to podkreśla że was trzeba pożenić bo leśniczy i sołtys to dobra partia dla siebie jeden drugiemu coś załatwi i od czasu do czasu i gitara.Twoje zdanie nie jest brane pod uwagę w ogóle!Zobacz kto w leśniczówce stale przesiaduje .Jesteś tylko pionkiem w tej grze Sylwiu.

Gość gość
i dobrze, znasz swoją wartość. Brawo dla Ciebie, goń tego gnoja!!

Gość gość
a tak swoją droga to nie wiem co ty widziałaś w tym swoim biedaku,no tak stale podkreślasz że pieniądze nie mają dla ciebie żadnej wartości więc dlatego sadzę że nie ty to powyżej napisałaś,ty nie mówisz o ludziach,,bogaci'' bo nie patrzysz na nikogo pod tym kątem ,za dobrze cię znam.

Gość gość
90% kobiet by mimo krzywd udawało miłosc zeby byc przy Jego kasie,dla Ciebie wazniejsze od luksusu jest to ze okazał sie nic nie wartym chujem i kłamcą,masz godnosc i poczucie własnej wartosci a On niech sie buja z materialistkami które dadzą sobą pomiatac

Gość gość
prowo