Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komentator mówi jak jest

Wydajesz dużo na drogie markowe ciuchy? Czyli dałeś się zaprogramować frejerze.

Polecane posty

Gość komentator mówi jak jest

Spece od socjotechniki sprzedaży wiedzą jak zrobić z ludzi baranów do strzyżenia z kasy. Najpierw wmawiają im, że jeśli nie wydadzą fortuny na ciuchy z markowym logo, to są niczym. I taki debil jeden z drugim wierzy w te brednie i zaczyna czuć się rzeczywiście jak nic, jak zero. Potem rozbija skarbonkę, biegnie do galerii i kupuje jakiegoś fifraka. Nie wiem czy zauważyliście ale im droższa rzecz tym badziewniej wygląda. Szczytem głupoty był dla mnie widok powycieranych rozerwanych na kolanach dżinsów wyglądających na znoszone, spłowiałe i sprane. Ani to ładne, ani praktyczne, ani gustowne, ale za to kosztuje dużo więc baran myśli, że taki fifrak jest "cool". Kupuje go zatem, wciąga te pedalskie rurki na swe szkity i łazi jak łachmyta ale za to z dumną naszywką jakiejś znanej firmy specjalizującej się w zarabianiu na idiotach. A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że inni debile dookoła patrzą na to z zazdrością bo też dali sobie wmówić, że im droższych i im "markowszy" ciuch tym lepszy :D

Gość gość
Masz racje ale prawda jest taka ze jak kogos stac to kupuje co chce a wiekszosc z nas moze o tym pomarzyc.

Gość gość
swiete slowa mam takie same obserwacje

Gość gość
Mnie się takie podobają i bez względu na to co kto sądzi w takich chodzić będę. Taki ciebie hipster? To do lasu mieszkać.

Gość gość
Kupuje w ciucholandzie nie jestem frajer:-P :-D

Gość gość
slusznie