Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarszczki w wieku 21 lat pomocy

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie kilka dni temu zobaczylam pod oczami zmarszczki. Wcześniej nie zwracałam na to zbytnio uwagi, widocznie nie były na tyle widoczne,że nie byłam świadoma ich istnienia. Ale są i od chwili, gdy je dostrzegłam załamałam się. Dziewczyny doradźcie coś. Czy to,że w przyszłym roku kończę 22 lata oznacza,że już czas na pierwsze zmarszczki? Jak je usunąć, może znacie jakieś skuteczne sposoby. Pomocy!

Gość gość
- zdrowo się odżywiaj (dieta bogata w antyoksydanty, witaminy i mnerały) - używaj kremu spf 50 cały czas, nie opalaj twarzy - nawilżaj i odżywiaj skórę -dobierz odpowiednie kosmetyki do rodzaju cery - wysypiaj się - relaksuj się i wypoczywaj - nawadniaj się

Gość gość
Dziękuję bardzo za rady, a jest możliwosc ze cofną mi się te zmarszczki, czy przy stosowaniu tych zasad jedynie mogę liczyć na to że nowe się tak szybko nie pojawią?

Gość gość
Proszę :) Mogą się cofnąć i nowe nie powstaną, młoda jesteś więc skóra powinna się zregenerować.

Gość gość
Na zmarszczki bardzo dobrze sparwdza się zabiegz mezoterapii , sama ostatnio robiłam taki zabieg w BonJour w Gliwicach. Zmarszczki sa spłycone ,a skóra napieta i promienna.