Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosyc swojej pracy

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, ile jeszcze tu wytrzymam, jestem na skraju wytrzymalosci.. mam dosyc ludzi, atmosfery, stresu... przed pojsciem zdarza mi sie plakac, ze znowu, tylko praca, praca i tak az do smierci, zero przyjemnosci z tego... Jestem po studiach i powinnam dalej tu pracowac, ale ja juz mam dosyc, wolalabym prace np. w ksiegarni, bibliotece, na recepcji, nawet jako sprzataczka..... rozumie ktos?

Gość gość
To nie masz wyjścia tylko szukaj nowej. Jeśli masz za co żyć, to złóż od razu wypowiedzenie, a jeśli nie to szukaj, a jak znajdziesz to zrezygnuj. Zdrowie i szczęście jest ważniejsze od prestiżowej pracy, serio :) Polecam ten filmik na ten temat https://www.youtube.com/watch?v=XaGMAIjMVZg

Gość gość
Zreszta ok, pieniądze też są oczywiscie wazne, ale zawsze można znaleźć prace, w ktorej bedziesz czula sie lepiej. Ja np. teraz idę do pracy, w której nie wiem czy podołam (duzy zakres obowiazkow), ale powiedzialam sobie, ze to tylko na probę, jeśli bede w niej nieszczesliwa to zrezygnuje jeszcze na okresie probnym

Gość gość
To znien na inna

Gość gość
Witaj w klubie,ja dzisiaj poprosze w pracy pewną zaklamaną babe o zawieszenie broni na 2 miechy zebym mogl znalezc prace ,spodkala mnie kara z jej strony zato ze niechcialem gnebic mlodego pracownika ,zaczela szczuc namnie ,zrobili zemnie pedala a niejestem ,ciagle pretensje fauszowanie metek na wyrobach tzn.ona robi buble a wpisuje moj nr i goscia ktorego niechcialem gnebic,mamy karateke na zmianie szczuje nim namnie ten grozi pobiciem,niemam wyjscia cza sie zwolnic a zima ciezko teraz o robote :-( mam nadzieje ze da mi re 2 miechy na szukanie pracy ,jak nie zostanie mi rower i smietniki zlom,ale warto być uczciwym ,wiem ze jad ktorym plujom ich zbija nie mnie;-) :-(