Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesc niszczy nam zycie i mnie szantazuje

Polecane posty

Gość gość

szwagierką! Sytuacja jest następująca! Ja i mój mąż jesteśmy na utrzymaniu teścia. Mój facet zarabia grosze a jego ojciec sponsoruje, mojego partnera i trójke naszych dzieci. Oprócz tego utrzymywał jeszcze moja szwagierke z dzieckiem a teraz ona wyszła sobie potajemnie za mąż!! i jest w ciąży, ma urodzić bliźniaki. Ojciec mojego męża jest wściekły, wyżywa się na moim mężu, na mnie, na drugim bracie mojego męża, i na teściowej. Gdy siostra mojego męża zaszła pierwszy raz w ciąże to jej pierwszemu partnerowi kazał powiedzieć że ona usunęła dziecko no i ja to temu człowiekowi powiedziałam. A teraz niedawno obiecaliśmy szwagierce że zajmiemy się na dwie godzinki jej dzieckiem a z tych dwóch godzin zrobiło się dwa i pół miesiąca bo teściowie powiedzieli że mały ma zostać w domu. W dodatku ojciec Piotrka(mojego męża) zlecił dwa miesiące temu pobicie swojego zięcia. Teściowa ubłagała córke i jej faceta by nie zgłaszali tego na policje. Teraz ten człowiek od momentu gdy dowiedział się o tym że jego córka wyszła za mąż jest wkurzony i drze się że nie odda swojej córki żadnemu mężczyźnie a mnie powiedział że jeśli pojadę do niej i zwróce jej dziecko to odbierze moje dzieci a ja sama z mężem wylądujemy pod mostem.

Gość gość
Ja mam tesciowa tragiczna. Ile tesciu ma lat ? Moja ma 74 i kielbie we lbie. Ubliza, wyzywa i kaze sie lubic i szanowac. Tragedia.

Gość gość
Takie sprawy to sie w sadzie rozwiazuje,tesc nie ma prawa przetrzymywac dziecka bo to zwyczajne porwanie.

Gość gość
Idź do roboty k****. Mąż niech szuka innej pracy najlepiej z dala od tej poebanej sytuacji. W d***e miejcie szwagierkę. Uciekajcie! Choćby i za granicę. Tak się nie da żyć.

Gość gość
Autorka pasożyty siedzi na czyimś utrzymaniu i jeszcze jej źle. Do pracy ty i twój nierób, na swoje to będziesz miała spokój. A póki co pysk stul i grzecznie wykonuj polecenia teścia.

Gość gość
0/100, znam ten styl i podobne pierdoły. Ktoś się nudzi albo moderacja potrzebuje kliknięć.