Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fellicidad1

przerwa w związku...

Polecane posty

Gość fellicidad1

Witam Was serdecznie, jestem w sytuacji patowej...wyjaśnię dlaczego...3 lata temu mój mąż się dowiedział, że go zdradziłam, przyznałam się żałowałam i dalej żałuje, ale...wtedy mąż postanowił, że będziemy dalej razem...minęły 3 lata, mąż pomimo, że zostaliśmy razem nie poradził sobie ze zdradą, jest w rozsypce, fizycznie i psychicznie wykończony, oboje chodzimy na terapie indywidualne. Od lipca ze sobą nie spaliśmy, we wrześniu maż sie wyprowadził do kolegi, ale i tak codziennie był w domu, ze względu na syna. W październiku wrócił, świętowaliśmy kameralnie nawet moje urodziny na wyjeżdzie, starałam sie przez ten cały czas aby było dobrze, jednakże maż na koniec października stwierdził, że po tym niby miesiącu rozłąki nie zaszła w nim zmiana i chyba chce znów się wyprowadzić ale na dłużej i rzadsze kontakty...nie wiem co mam o tym mysleć, wiem że nie mam wyboru musze zaakceptować jego wolę, siłą go nie zatrzymam, wczoraj nawet po 5 miesiacach się kochaliśmy, ustalając wczesniej, że to taki sex bez zobowiązań, było super...nie zmienia to jednak faktu chęci Jego wyprowadzki. On na chwile obecna nie chce rozwodu tylko chce pobyc w samotności by pomysleć, sprawdzić czy zatęskni czy dalej mu na mnie zalezy...

Gość gość
Dlaczego go zdradziłaś? Był kiepski w łóżku czy w życiu?

Gość fellicidad1
nie był ani kiepki w łóżku ani w życiu, dobry kochający dbający o rodzinę...ja z uwgai na swoja głupotę dałam sie wciągnać w bezsensowną relacje, której bardzo żałuje...czasu jednak nie cofne...mogę na popełnionych błedach się uczyć i być lepszym człowiekiem

Gość gość
Może jak się zacznie ktoś przy Tobie kręcić to się zrobi zazdrosny i wróci.

Gość fellicidad1
maż od roku czasu zaczal zwierzac się dawnej znajomej, która spotkał przypadkiem na jednym z koncertów, na którym był sam, jak się okazało później wiele było takich wspólnych nieumawianych koncertów, teraz maż twierdzi, ze dał jej do zrozumienia, że on nie da jej tego co ona zaczela od niego oczekiwać, dziewczyna sie zakochała, jak dał jej kosza ona zaczeła do mnie wydzwaniac, ogolnie oboje raczej trzymaja jezyk za zebami w temacie ich relacji...