Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często piszecie ze swoimi partnerami?

Polecane posty

Gość gość

Ja już jestem zmęczony, moja dziewczyna często pisze do mnie, czasem jest tak, że wymieniamy ze 30 wiadomości w ciągu dnia, już nawet nie mogę się skupić w pracy bo myślę cały czas co jej odpowiedzieć na pytanie jak było w pracy a wiem że mi je zada już za jakieś dwie godziny i nie może być to odpowiedź OK. Boję się już nawet włączyć Messengera bo czuję że zaraz mnie zobaczy i będę musiał z nią pisać o niczym. Też tak macie, że musicie popisać codziennie ze swoją dziewczyną /chłopakiem?

Gość gość
Ja z moim partnerem piszemy codziennie; rano cisza, bo praca, no czasem na przerwie jedna-dwie wiadomości na przywitanie. Później moja szkoła, jego remont więc taki sporadyczny kontakt, raczej w celu umówienia się, ale za to codziennie ok. 20 przyjeżdża po mnie i siedzimy ze sobą do 22. Po "rozstaniu" piszemy już raczej ciągiem aż do zaśnięcia:D ps. 30 wiadomości to i za dużo? chyba niekoniecznie się zgraliście z sobą:(

Gość gość
Różnie, nie ma reguł. Żadnych. Raczej codziennie ale przerwa 1 -dniowa nikogo nie martwi. Czasem jesteśmy w cugu i piszemy parę godzin, zdarza się odpowiedz po dobie. Czasem się witamy i żegnamy czasem nic z tych rzeczy. Czasem wysyłamy sobie tylko emotikony i pół słowa. W tej materii jest luźno.

Gość gość
Codziennie. Muszę go trochę hamować, bo zasypuje mnie smsami. Rozprasza mnie to w pracy, którą kocham i która jest moją pasją. Ponieważ jednak oboje świetnie zarabiamy, to w weekendy porozumiewamy się bezpośrednio, wyjeżdżając gdzie tylko nam się podoba.