Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorato a gdyby życie inaczej się potoczyło

Polecane posty

Gość gość

to jak byś widziala spełnienie moich dziwnych fantazji o delikatnym femdom i o tym,że gdzieś mielibyśmy zupełnie osobne światy.

Gość gość
mnie naprawdę takie klimaty w pewien dziwny sposób mogłyby kręcić, nawet jakbyś się gdzieś mnie wstydziła, jak kazałabys wyjść jak urzadzalabys przyjęcie p

Gość gość
ale na ile by to się sprawdziło,a na ile nie to kto wie

Gość gość
Ja wyobrazić sobie mogę wiele, ale nie tolerowałabym zdrady w związku, który uważałabym za rokujący i mający rację bytu. Po prostu jeśli wystąpiłaby zdrada, dla mnie automatycznie przestałoby to wszystko mieć sens. Pisałeś, że byłbyś wierny, dlatego nadal kontynuuję rozmowy. To tak jak czasem wątpię w sens relacji z Tobą, gdy piszesz raz o mnie, a innym razem o innych kobietach. Musiałbyś się określić na wstępie, czego oczekujesz i co sam oferujesz. Chyba że miałabym też przyzwolenie na zdrady z mojej strony, a uwierz, że dość często poznaję ciekawych mężczyzn. Akceptowałbyś moją niewierność w związku?

Gość gość
16:54 Znowu sam ze sobą rozmawiasz? Dobrze, że chociaż do jakiś wniosków dochodzisz. To pisanie o jakiś innych raczej mało zachęcające.

Gość gość
jak działałoby to, gdzie mielibyśmy wspólny, gdzie osobny świat to nie wiem, ale sama taką idea delikatnego podporządkowania, upokorzenia mogłaby mnie chyba kręcić,ciekawic

Gość gość
Co to jest to femdom?

Gość gość
To ja pisałam. Honorata

Gość gość
kobieca dominacja

Gość gość
czy to tylko fantazje a lepiej jednak się sprawdza bycie z kimś bardziej podobnym sobie nie wiem, ale coś w takiej idei mnie kręci np.w pożegnaniu pocałunkiem bo się mnie wstydzisz przed swoim towarzystwem

Gość gość
To zależy od konkretnego przypadku. Dla jednej kobiety mezalians będzie czymś w ogóle nie do pomyślenia, a dla innej nie będzie to miało znaczenia, jeżeli partner będzie miał dobry charakter i będzie się nadawał do życia w związku.

Gość gość
ale to nie byłby mezalians, takie samo wykształcenie mamy, może ja nawet wniósłbym materialnie dużo więcej, bardziej o różnice w charakterze,wlasnym świecie

Gość gość
17:43 To jest proste: jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz.

Gość gość
nie było mi to dane to zrealizować,a teraz nie jesteśmy na tej samej ścieżce raczej,too late