Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicek

Czy znajdę w swoim życiu bratnią duszę swoją drugą połówkę pomarańczy?

Polecane posty

Gość Bicek

Jak myślicie?

Gość gość
Tutaj raczej nie ma wróżek.Moze znajdziesz może nie życie pokażę.

Gość gość
To zależy w jakim wieku jesteś. Im młodsza tym szanse większe.

Gość gość
Zawsze jest szansa. poki zyjemy.

Gość gość
życzę Ci tego :)

Gość gość
To jest forum przegrywów, oni tylko demotywują

Gość Teppic   No1
Nie wierzę w takie coś, jak druga połówka, więc poradzę jedno: Szukaj aktywnie i staraj się, bo sama ci do talerza nie wpadnie. Na to, żeby ktoś był rzeczywiście twoją drugą połówką, trzeba zapracować, długo i za porozumieniem stron. I to nigdy nie potrwa, jeśli po znalezieniu uznasz, że mission complete i że już nie musisz się starać. Słówkiem kluczem w temacie "idealnych połówek" jest słówko "docieranie" się.

Gość gość
Docieranie się to jakiś masochizm wymyślony przez ludzi którzy nie potrafią żyć w samotności. Jeśli przez pół związku coś jest nie halo i trzeba się docierać to sorry ale to widocznie nie to. Współczuje niektórym ludziom z takim myśleniem.

Gość Teppic  No1
Boś płytki/płytka. Docieranie się ma miejsce wszędzie tam, gdzie dochodzi do korelacji dwóch unikatowych umysłów, a więc - zawsze, jeśli w pomieszczeniu są 2+ osoby. Jeśli w twojej relacji z kimkolwiek nie ma miejsca na docieranie się, czyli zacieranie/godzenie różnic w poglądach, relacja prędzej czy później rozpadnie się. Kolejna bzdura to to, że docieranie się to wymysł ludzi, którzy nie potrafią być samotni. Ja uwielbiam być sam, jako introwertyk regeneruję się z dala od ludzi, nie z nimi. Nie zmienia to faktu, że moja żona to jedyna osoba na świecie, która rozumie mnie tak dobrze, jak ja sam. Bo DOCIERAMY SIĘ 11 LAT. BTW, jak się to robi z głową na karku i ego schowanym w kieszeń, docieranie nie boli.