Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co ona we mnie widzi

Polecane posty

Gość gość
Uważam że mam ładna twarz, oczy, głos ale z charakteru to nie bardzo

Gość gość
Głos może być baardzo pociagajacy dla kobiety :) może między innymi to w tobie widzi.

Gość gość
W sumie tak, ale jest pewien zestaw, którym kobiety nie pogardzą. Nie znaczy to, że masz ten pakiet: - klasa, fason, bycie dżentelmenem (nie prostak i cham) - imponowanie czymś (coś dobrze robisz, może to być nawet naprawianie aut) - wnętrze (dobry, godny zaufania, wierny oddany) Pociąg jest fizyczny (wygląd, sposób bycia). Jeśli do bycia w typie kogoś dołączasz 1kę - może zacząć na ciebie lekko lecieć (co nie obiecuje seksu... ) jeśli dołączasz 2kę (jak w przy jedynce - może być coś, ale nie na stałe, przygoda), jeśli dołączasz 3kę - może myśleć o związku. Jesteś taki pewny, że na ciebie leci? Że niby z rozkoszą i bez zastanowienia chciałaby uprawiać z tobą seks, czy co konkretnie?

Gość gość
Zgadzam się, głos jest niesamowicie ważny. Ale mało jest naprawdę ładnych męskich głosów. Co ja mówię. Mało jest pociągających mężczyzn.

Gość gość
Jestem pewien, takie rzeczy sie widzi, czuje. Ta zmiana zachowania i spojrzenie

Gość gość
Może jesteś w jej typie. Ale bez charakteru ani rusz. Jak ktoś jest ładny (bez względu na płeć) ale ma zrytą osobowość, to nie nadaje się do niczego. Na modela chyba.

Gość gość
20.31 To co opisujesz wskazuje na to że na Ciebie leci :) działaj,masz zielone ! :-)

Gość gość
Może jeszcze nie udało ci się objawić, jakie jazdy jesteś w stanie komuś zagwarantować :D ?

Gość gość
Chyba trochę udało bo czasem ją wkurzam

Gość gość
https://synonim.net/wyrazy-bliskoznaczne-do-wyra%C5%BCenia-lecie%C4%87+na+kogo%C5%9B No, jak "leci na ciebie" to normalnie jest już twoja. Nic jej nie powstrzyma. ": mieć pociąg do kogoś, mieć pociąg do czegoś, chorować na coś, palić się, wzdychać za kimś, palić się do kogoś, ciągnąć do czegoś, łakomić się, mieć na coś chęć, lecieć na coś, ciągnąć do kogoś, wzdychać do kogoś, ostrzyć na coś pazury, wyrywać się, mieć na coś chrapkę, wyglądać jak kania dżdżu, wyrywać się do kogoś, rwać się, życzyć sobie, wyrywać się do czegoś, łaknąć, mieć na coś ochotę, wyglądać jak kania deszczu, łaknąć jak kania dżdżu, piszczeć do kogoś, łaknąć jak kania deszczu, pragnąć jak kania dżdżu, piszczeć do czegoś, dążyć, palić się do czegoś, ... ." Po co więc roztrząsać. Przecież na ciebie leci.

Gość gość
20:55 Ciekawe czy celowo, czy też umyślnie? ;)

Gość gość
Może spokrewniony z nią jesteś? To też pociągające. Uśrednione podobieństwo genetyczne. Mamy jeszcze jakieś inne durne powody wymyślać? Może dzięki temu uwierzysz w siebie bez względu na to, czy ktoś na ciebie leci czy nie leci. Może to ma na celu to pytanie. Bo pewność masz. Co do bycia obiektem westchnień i dzikich żądz. :)

Gość gość
20:23 Charakter nie bardzo bo?

Gość gość
Dokładnie :) Uwierz w siebie! Fajny czas między wami- zazdroo :-D

Gość gość
Podaj jakieś zalety swojego charakteru, musisz jakieś mieć, każdy jakieś ma

Gość gość
Ja właśnie w siebie nie wierzę i to powoduje że to dla mnie dziwne

Gość gość
Nie wiem.jak będzie sie kleila rozmowa, bo kilka zdan w tygodniu to za mało żeby ocenić.

Gość gość
Wiem dlatego próbuje cię uruchomić żebyś zaczął lepiej o sobie myśleć, mam wrażenie że skupiasz się bardzo na niedostatkach

Gość gość
21:13 Jak ona w ciebie wierzy, to dlaczego ty w siebie nie wierzysz? Nie przeginaj już...

Gość gość
Może jakby mi powiedziała w końcu wprost coś miłego bo same czyny to za mało.

Gość gość
21:35 Jak ma wprost powiedzieć?

Gość gość
Cokolwiek. Nie chce sie wprost z uczuciami wyjawić.

Gość gość
Wprost to chyba nie ma do ciebie kontaktu. Tutaj też pisała, że chciałaby cię;) lub jak wolisz Cię :) lepiej poznać. Tak na początek:)

Gość gość
Trutnia który zdycha na zimę.