Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniniwiem

Prawie każda miała taki problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość Paniniwiem

Mam problem z chłopakiem, który nie wie co czuje. To mój pierwszy taki przypadek i wiem, ze większość mówi uciekaj. Chciałabym mu dać ten czas o który prosi porozmawialiśmy i stwierdziliśmy, ze spróbujemy. Mówi, ze jestem Za dziecinna, a mam już 20 lat i musi mnie pilnować jak dziecko, nie chce być tak postrzegana :/ chce to zmienić Waszym zdaniem uczucia mogą się zmienić lub zwiększyć po jakimś czasie? Mówi, ze nie czyje tego co do innych, a co jest śmieszne on był tyko raniony przez swoje dziewczyny. Jestem ciekawa czy któraś miała zawahania w związku, a potem było już dobrze? Chodzimy ze sobą pół roku

Gość gość
Uciekaj.

Gość gość
Zawahania na poczatku, tzn. brak milosci. Czego jeszcze od niego oczekujesz. Nie, to nie jest normalne. Na poczatku zwiazku moj chlopak byl zakochany po uszy i chcial sie natychmiast zenic.

Gość Paniniwim
Nic nie oczekuje tak na prawdę. Wiem, ze to nie jest normalne Miał dużo stresu w pracy pokłócił się chyba z każdym. No, ale i tak nie wyjaśnia tego czemu się nie chce ze mną ożenić znając mnie pare miesięcy

Gość gość
Nie tlumacz go, to zle wyglada.

Gość gość
Zdalnie sobie sprawę że jesteś idiotką co określił łagodnie jako dziecinne zachowanie, Wacha się bo jest zakochany inaczej dawno by cię kopnol w dooope. Ale patrzy w przyszłość i się że z tobą się nie da na dłużej

Gość gość
20.00. W idiotce się zakochał?

Gość gość
19.27. Nawet nie puknął i żenić się chciał? Hej Ty, a może mu się podstawiłaś jak żadna do tej pory i ... zwariował :d

Gość Paniniwim
Idiotka to nie jestem, ale chce być postrzegana jak ktoś dzienny to dla mnie negatywna cecha. To prawda, ze może nie widzieć przyszłość

Gość gość
20.09 pobralismy sie po roku znajomosci.