Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzezać się?

Polecane posty

Gość gość

Obrzezany penis jest bardziej kuszący? Czy podczas seksu doznania są większe dla kobiet, chyba żołądź powinna być bardziej wyczuwalna w pochwie, co myślicie ma ten temat

Gość gość
Myślę, że obrzezanie ma sens wtedy gdy jesteś chory na stulejkę, albo gdy jesteś Żydem lub Muzułmaninem i robisz to w celu rytualnym. Co ciekawe Komisja Europejska w 2011 roku w odpowiedzi na raport europejskiego towarzystwa urologicznego potępiło rytualne obrzezywanie noworodków, nazywając to kaleczeniem dzieci. Z tego powodu między Izraelem, a UE wybuchła mała afera.

Gość gość
W/g mnie i moich dzieci możesz go nawet tasakiem upierdzielić, twój ptak? Twoja sprawa.

Gość gość
Jeśli stulejka ci nie dolega, poczytaj o zaletach i wadach obrzezania w USA. Tam stało się to modne, ale kiedy mężczyźni zaczęli osiągać wiek średni, zaczęły sie kłopoty. Jeśli chodzi o odczucia w trakcie seksu, nie ma różnicy między obrzezanym i nie obrzezanym. Jedyną zasadą jest zachowanie higieny. Nie ma zależności obrzezanym=większa higiena. Oba należy utrzymywać w czystości. Tyle w temacie.

Gość gość
podczas seksu duzej roznicy nie ma... ale przy robieniu loda juz tak...

Gość gość
22:55 na plus? Powiedz coś więcej

I tak zrobisz co zechcesz, ale pamiętaj że nie ma takiej fizycznej potrzeby. Chyba że masz stulejkę. Moim zdanie wcale nie podrasujesz tym swojego penisa. Lepiej wsłuchaj się czego naprawdę potrzebują kobiety zanim pozbędziesz się napletka.

Gość gość
Ja bym się chętnie obrzezał gdyby dało się za kilka lat przyszyć napletek a skoro się nie da to nie obcinak bo po co?

Co się nie da?! Z facetów robią kobiety i na odwrót a ty się martwisz napletkiem. Masz ochotę to tnij. Doszyją, jak ci się znudzi. Tylko zachowaj napletek. Właściwie to powinien być on odkręcany. Żadnych cięć. Odkręcasz i wkręcasz ale Bóg zaprojektował to inaczej. Ze Starego Testamentu wiemy że nie dla wszystkich jest to kaprys Ja tam cieszę się że jeszcze mi stoi, jak potrzeba.

Gość gość
Nowy :D

Gość gość
2 lata temu obrzezałem się sam z własnej woli, ze wzgledów estetycznych i higienicznych i powiem Ci że z perspektywy czasu teraz zrobił bym to samo. Penis jest zdecydowanie ładniejszy, bardziej podoba sie kobietom, odczucia na plus, w pochwie czujesz ze ruszasz penisem w pochwie a nie penisem w napletku, ja dostrzegam tylko same plusy. Najgorsze sa pierwsze 2 tyg po obrzezaniu, szwy, ból, opuchlizna ale potem - same plusy. Pozdr

Gość Jake49
Byłem obrzezany w kiedy urodził, i nigdy nie miałam kłopoty. Moj prącie wygląda i czuj***ardzo dobrze.

Gość gość
Zabieg miałem w wieku 24 lat. Wybrałem styl high and tight, tak że cały wewnętrzny napletek pozostał. Żołądź jest stale odsłonięta, a w czasie wzwodu skóra napięta uniemożliwiając masturbację w sposób tradycyjny -przez nasuwanie napletka. Seks jest dużo przyjemniejszy dla mnie i partnerki. Miałem długi napletek tak że obecnie 2/3 to jego część wewnętrzna a 1/3 zewnętrzna, żołądź się wyraźnie powiększyła.

Gość gość
Polecam. I tak to zrobisz bo to bardziej kwestia wewnętrznego pragnienia. Wiem coś o tym.

Gość gość
tylko rzydy i debile sie obżezujom

Gość gość
gość dziś ciebie to pewnie walą w duppę to ci wszystko jedno:D