Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja nie zadziałała?

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę potrzebuję rady. Wariuję ze stresu. Czy wzięcie 2 tabletek anty może obniżyć skuteczność? Zwłaszcza w przypadku, kiedy chłopak we mnie skończył? Po prostu jest o jedną mniej i cykl jest przesunięty. 9.11 pomyliłam i wzięłam dwie. 17.11 facet we mnie doszedł. W piatek i w sobotę miałam nudności. Biorę tabletki 24+4 i zostały mi 2. Do dwóch dni powinnam więc dostać okres, ale się stresuję. MIAŁ KTOŚ PODOBNIE??

Gość gość
Nikt mi nie pomoże???

Gość gość
Kup test ciążowy.

Gość gość
Ciągle to samo głupie prowo, mamy to od dawna w duupie 😴

Gość PPKK
Pomyliłaś się i nie zadziałało jak trzeba. Ale nie martw się. Nawet po odstawieniu antykoncepcji na zajście w ciąże czeka się czasem miesiącami. Hormony są w Tobie i zanim organizm je wypłuka musi minąć odpowiedni czas. Nie bój się.

Gość gość
A mowilem zebys ciągła druta,ech Karyna popraw sie:-(

Gość gość
To NIE jest prowo. MARTWIĘ się. I co mi da test ciążowy? Zrobiłam 4 i negatywne. W aptece powiedziano mi, że taki test NIE JEST miarodajny, jeżeli okres się nie spóźnia.

Gość gość
21:04 Nie zadziałało i co teraz zrobić, jak mam już pernamentnie o jedną tabletkę mniej? Zacznę następne opakowanie i już i tak będę miała o jedną mniej. Cykl jest skrócony.

Gość gość
Jeszcze jakieś opinie?

Gość hanka_1
Skoro masz testy negatywne to wyluzuj, dokończ opakowanie i zacznij nowe po prostu. Czasu nie cofniesz, nudności możesz mieć również ze stresu! krwawienia też z tego powodu możesz nie mieć. A jakie to są tabletki w ogóle? bo ja mam belarę ale biorę 21 i 7 dni przerwy to Ty masz jakieś inne, moje mam bo są bardzo skuteczne, 0,04 wskaźnik Pearla.