Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy moge byc w ciazy??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Czy ktos sie jeszcze wypowie? Bardzo sie stresuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
22:05 A co niby gin?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do gina nie p贸jd臋 bo jedynym ginem w moim miasteczku jest m贸j ojciec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:07 gin to gin_ekolog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosze o dalsze rady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awaria pr膮cia
Coole偶anko gdyby kto艣 zna艂 odpowiedz b膮d藕 mia艂by jakie艣 poj臋cie na pewno by Ci pom贸g艂 馃尰:classic_cool: Moim skromnym zdaniem powinna艣 by膰 spokojna a Twoje md艂o艣ci bior膮 si臋 ze stresu :classic_cool: Ale kto tam wie... :O 馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Prosze o dalsze rady. xxx Ale t臋pa dzido my nie wiemy. Nie siedzimy w twojej macicy! :O kiedy w ko艅cu sko艅cz膮 si臋 te idiotyczne pytania "czy jestem w ci膮zy?", jakby na kafe by艂o forum dla jasnowidz贸w i wr贸偶ek. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:13 Martwi mnie wlasnie, ze nikt nie wie i nie pozostaje mi nic innego niz czekac, az zacznie mi sie spozniac okres.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie cieszysz si臋, 偶e zostaniesz matk膮?????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:17 Coz za slownictwo... Nie pytam, czy jestem w ciazy, ale prosze o rady. Byc moze jakas dziewczyna miala podobny problem i nie byla w ciazy. Zatytuowalam temat wlasnie tak, gdyz pozostaje dwa "czy moge byc w ciazy stosujac antykoncepcje" oraz "antykoncepcja nie zadzialala?" zostaly zignorowane. Tym tematem przyciagnelam uwage a teraz czekam na opinie. Wiem, ze nikt tu nie jest wrozka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie usuwaj ci膮偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:23 Takie wypowiedzi mnie nie interesuja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awaria pr膮cia
S膮 przypadki kobiet kt贸re stosuj膮c tabletki zasz艂y. Oglada艂em kiedy艣 taki program w tv :classic_cool: Mo偶e zamiast tutaj na forum poszukaj g艂臋biej co艣 na necie... Kafeteria to forum prawiczk贸w, dziewic i przegra艅c贸w 偶yciowych wi臋c nie wymagaj za wiele :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:26, ch艂opaku mnie interesuj膮 tylko wypowiedzi kobiet a nie facet贸w my艣l膮cych siusiakiem autorka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j facet ma znamienitego przodka, jest potomkiem Mieszka I. autorka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 mi pomo偶e? S艂ysza艂am du偶o dobrego na temat kafeterii, 偶e przebywaj膮 tu eksperci z wielu dziedzin 偶ycia oraz autorytety moralne. autorka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:26 Sa, ale nikt nie moze wiedziec, czy rowniez i ja zaliczam sie do wiatropylnych. Coz, nie pozostaje mi nic innego niz czekac. Rzeczywiscie tutaj malo kto wypowie sie sensownie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy moge liczyc jeszcze na czyjes opinie? Dzieki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko tematu, nie mo偶esz wytrzyma膰 bez ch臋do偶enia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciazowa panikara
1-2 dni po spozniajacym sie okresie zrob test. powinien pokazywac juz mniej wiecej dobry wynik, chociaz nie wiem jak to jest przy tabletkach. ja bym poczekala na dzien spodziewanego okresu - i tak juz nic nie zmienisz, wiec po co sie denerwowac (madrosci mojego ch艂opaka). nie wiem jak dlugo bierzesz tabletki? moja siostra wpadla w pierwszym miesiacu stosowania tabletek niestety. 1 miesiac gumka obowiazkowo. nie wiem czy 2 nie tez :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:40 Dzieki za konstruktywny komentarz. Tabletki biore od poczatku lutego. Nie stresowalabym sie, gdyby nie fakt, ze wzielam 2 w jeden dzien i nie mam pewnosci, czy ochrona jest taka sama. Tak, wlasnie planuje zrobic test za 2 dni. Czy twoja siostra wpadla stosujac je regularnie itd. ? :0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mu nie stan膮艂 siusiak to nie jeste艣 w ci膮偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciazowa panikara
Tak, stosowa艂a regularnie tabletki ale w pierwszym miesiacu jeszcze wystepuje owulacja przy tabletkach. Co do sprawy to, myslalam, ze zapomnialas wziac tabletki. wtedy by bylo niewesolo... nie wiem jak to jest kiedy ktos wezmie dwie jednego dnia. moze nie ma sie czego obawiac. w kazdym razie jak bedziesz wiedziec, to daj znac. zebysmy wiedzieli jak sie koncza takie historie. bo sie czesto konczy na tym, ze posty sie urywaja i nie znamy rezultatu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:04 No to mnie nie pocieszylas historia o siostrze. Niestety w necie nie pisze za duzo o tym, czy jest sie czym martwic, czy nie. Raczej nie, ale nikt nie pisze o tym, ze potem doszlo do wytrysku w pochwie. Aktualnie mam nudnosci. Dam znac, co u mnie. Byc moze komus to kiedys pomoze. Byc moze ktos bedzie mial podobny problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu autorka Chyba w ci膮偶y nie jestem.

Udost臋pnij ten post